8 december 2017

#skryt#lyckopiller#mormor

Det slog mig idag att just jag fått ett riktigt praktexemplar till barnbarn. Denna lilla fantastiska glädjespridare som vi förärats av. Hon är bara helt enkelt underbar.
I onsdags hade vi bestämt att Stella skulle sova över hos oss, var så länge sedan och jag har saknat henne. Hon har frågat många gånger och jag har varken orkat eller vågat när jag har så ont ständigt.
Redan klockan 8.30 messade Emilie att Stella var superpeppad och hade packat klart. Men eftersom jag hade lite att fixa så kom hon inte förräns efter lunch.

Dessa 24 timmar hon var hos mig hade vi så kul! Denna förståndiga lilla pratkvarn som babblar i ett.
Vi gick på upptäcksfärd i stökiga skrubben på övervåningen. Hon hittade en docka som föll i smaken och en kasse med dockkläder. Tror hon lekte hela eftermiddagen med denna docka som hon döpte till Alessia.
Dessa dockkläder förresten, dom är något utöver det vanliga. Min mamma stickade och sydde massor med dockkläder till alla Emilie och Erikas dockor när dom var små.
Fatta....små fina koftor, kjolar, klänningar och mycket annat hemstickat. Vilken skatt!



Dagens paket (som blev fyra stycken) var ett Greta Grispussel. 



 Kvalitetskontroll! 


Vi hade "fredagsmys" fast det var onsdag. En supernöjd tjej som blev lycklig för en liten skål med torra majskrokar, en mandarin och ett glas vatten. Vi letade efter barnkanalen på TV. Stella frågade om jag hade nääätfläx eller viaplej och jag förklarade hade det hade vi inte. Hon såg lite chockad ut över det nekande svaret och så tog hon fjärrkontrollen och skulle visa hur man gjorde. Man gör bara så här och tryckte så jag knappt hittade tillbaka till bilden på tv´n. Vi hittade inte "Peta Gris" (Greta Gris) någonstans men som tur var något annat barnprogram på Barnkanalen som passade till en treåring.
Nattningen gick fort, två böcker, lite planeringsprat inför morgondagen och en godnattkram. 
Höll på att börja gråta när hon i mörkret sa: Mojmoj, jag tycker vi haft en väldigt trevlig kväll. Älskar dig, godnatt ❤❤❤

Vi vaknade med snö på marken på torsdagen, Stella blev överlycklig fast det hann förstås regna bort innan vi han blinka. Vi handlade godis till pepparkakshuset på Willys. Passerade Återvinningscentralen på hemvägen och Stella berättade att där brukar minsann hon och pappa slänga skräp och så tillägger hon: Jag älskar återvinning! Haha, gullunge!

Lämnade tillbaka mitt lyckopiller på eftermiddagen för att hinna hem och vimma mig inför kvällens middag med vänner. 
Blev en tur till Arlanda direkt efter det. Micke och Ingrid kom hem till den svenska slaskvintern efter en vecka i soliga Spanien.

I natt är det dags för jobb, hoppas verkligen att det blir en enkel match.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar