29 december 2017

SkitdagOchSemesterPlanering

 Idag har det varit en riktigt eländig dag. Vaknade med raggsockskänsla i halsen, var det dags för mig att bli förkyld nu också. Jag som aldrig är det. När jag ändå är gnällig kan jag berätta att jag har haft en hemsk nacksmärtan idag. Mycket värre än det brukar, fattar inte varför det kan bli så, olika ont olika dagar. Försökt hittat ett sätt att hålla huvudet på så jag blir lite smärtlindrad. Ätit värktabletter och använt min elektriska nackvärmare, men ingenting fungerade. Har mest legat hela dagen och varit ynklig. Hatar det!


Så här har Gustav tillbringat kvällen samtidigt som husse 
ser ut att sjunga "I ett hus vid skogens slut"


Efter två veckor med julgran så är det först nu som Gustav tycker den är spännande. Har varit tvungen att flytta upp allt glitter ett grenvarv eftersom han tyckte om att äta på det. Det är inte bra med glitter i små kattmagar.
I kväll har han plockat ner några julgranskulor och möblerat om lite i hela granen. Han ser nöjd ut tycker jag.



Idag var det efter 18 år som anställd sista arbetsdagen för Rudolf på Sisyfos. Nu lämnar han vackra  Wenngarn där han mer eller mindre har jobbat ihjäl sig och gjort det mesta (allt) från fastighetsskötsel till getskötsel. På tisdag börjar han på SBA Drift och ingen är gladare än jag. Nu kommer han förhoppningsvis bli en gladare och inte lika utarbetad och utsliten man. Att trivas på sitt arbete är A och O, fråga mig. I morgon lämnar han tillbaka sin bil och på tisdag hämtar han ut en ny, med ny logga.


 I går när jag lyckades med att få till första delen av Årskrönikan var det lätt att fastna och längta tillbaka till Rom när jag gick igenom alla bilder därifrån. Rudolf föreslog att vi skulle göra en repris den här midsommaren. Jag var inte sen att hålla med. Så i kväll har jag roat mig med att leta hotell, priser och tittat lite på flygbiljetter. Preliminärt kommer vi åka den 21/6 och vara borta 4-5 dagar.  Hej kattvakter!


Det borde vara förbjudet att vara så här gullig ❤❤❤❤❤

 Och där slutade JVM-matchen mellan Sverige och Tjeckien. Svensk seger, hurra! Då kan jag gå och lägga mig. Tidig uppstigning i morgon. 9.00 är det dags för den fjärde akupunkturbehandling, måtte det bara börja hjälpa någon gång.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar