2 april 2018

BraPåsk


Tänk att påskharen lämnade påskägget i ett träd? Stella skrattade åt den tokiga påskharen men var ganska nöjd över fångsten.


Lillchippens första påskägg, nästan så hon hade fått plats själv i det.
 




Bara bra-att-ha-grejer, strumpor, leggings, klämmisar, majskrokar och majsringar. Det är klart man delar med sig till sin bästis som svalde sitt påskgodis snabbare än blixten.


Lilla primadonnan valde att sova över. Och för en gångs skull kunde även jag sova. Har annars haft stora svårigheter med det när Stella sover hos oss. Ligger bara och lyssnar på hennes andning och oroar mig för allt möjligt.
I exakt tolv timmar sov hon, jag vaknade 7.30 och en timme senare masade sig flickebarnet upp.
Det beställdes bananpannkakor till frukost som vi fixade tillsammans.


Vi tog oss en promenad till lekparken med dom nya sandleksakerna. Var dessvärre fruset i sanden så det funkade dåligt. Men gungorna och rutschkanan var roliga som alltid. Jag stod och frös, det var inte direkt varmt ute utan riktigt gråkallt och eländigt. Men Stella höll i gång och tyckte inte alls det var kallt. Efter 1,5 timme mutade jag hem henne. 

På eftermiddagen kom familjen för att hämta sin lilla gullvippa igen och plötsligt blev det väldigt tyst. Passade på att vila en stund på sängen, jag hade ondare än vanligt och det kändes bra med lite vila i.....hrrmmmmm 3 timmar.

Idag ska vi på utflykt till Wenngarn. Pinnen och hans vänner ska hälsas på och sen även lite lunch i form av soppbuffén på världens bästa bageri. 
Rudolf ligger i sängen och är sjuk stackarn fast han hade nog inte följt med till Wenngarn i alla fall. Har liksom fått nog av stället skulle jag tro.

Får inte glömma att åka till jobbet i kväll, är visst måndag fast det känns som söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar