21 april 2018

GanskaBraÄndå


 I går när jag åkte till jobbet så visade temperaturen hela 19 grader. Man kan ju inte annat än bli glad!


Tre nätter väntar, nu är en i och för sig avklarad. Bara två kvar, orka. Men faen vad ont jag hade i natt. Blir så ledsen att ha denna ständiga smärta.


Sov gott ända till 14.00. Rudolf och Gustav har trippat på tårna i dag så jag inte skulle bli väckt för tidigt. Eller rättare sagt, Rudolf har legat i soffan och vilat. Han är ganska sliten efter mycket jobb och en förkylning som aldrig verka släppa taget. 
Jag åt min favoritlunch,  lättfil, cornflakes och skivad banan. Gustav höll mig sällskap, finns ingen som är så sällskapssjuk som denna kisse.



Rudolf reste sig till slut från soffan och påbörjade projekt pallkragar. Ett projekt påhittat av mig såklart. Jag hittar på och han utför påhittet.
Tanken var att Stella skulle vara med och måla dessa men det glömde han bort tydligen trots jag sagt det hundra gånger.
Men själva planteringen ska vi göra tillsammans med henne. Jag tänkte mig jordgubbar och lite örter. Kanske något mer ätbara bär som växer som ogräs, förslag?
Jag? Med noll intresse för odling och trädgårdsarbete ska nu alltså försöka få Stella och Alessia bli jordgubbsodlare. Pedagogiska mormor....


I min bejublade följetong "Vem lägger rabarber på mina rabarber?" kommer här avsnitt 3 av 237. På bara ett dygn ser dom ut så här med gröna blad och allt. I går var det bara knoppar som syntes. Snart blir det rabarberpaj!

Nu ska jag strax åka i väg till jobbet igen. Önskar mig en behaglig, lugn och smärtfri natt. Dream on!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar