13 april 2018

JagÖverlevde!



Tänk att jag lyckades hålla mig på benen trots det var fredagen den 13:e i dag. Är ganska skrockfull när det gäller dessa datum men som sagt jag är glad att jag slapp gips idag.
Hängde på låset till Sats som jag planerat. Börje och gänget hann före till cyklarna, brydde mig inte så mycket utan valde att trava på löpbandet i 20 minuter istället och efter det körde jag mitt program på alla mina maskiner. Ökade på vikten till 25 kg på en apparat som tränar axlar och nacke, kändes bra men det var tungt.
Tycker i alla fall att jag har finaste träningsväskan. Scandic Continental, det finfina hotellet mitt i stan. Har ni inte övernattat där så har ni något att se fram emot.


 
Gustav valde idag att ligga just där han INTE ska ligga. Tycker han är lite som en trotsigt barn just nu. Han brukar alltid placera sig i någon av fåtöljerna men inte idag då tydligen. Kanske en protest för att jag stängde dörren och vilade en stund.


Passade på att få lite sol i fejset på eftermiddagen. En klase vindruvor och kaffe i solen smakade bra.


Alessia i sin nyinköpta tröja jag köpte häromdagen. Köpte likadana till båda tjejerna.
Stella som är en mycket bestämd ung dam när det gäller kläder gillade inte sin och förklarade att hon minsann inte ville ha den. Men lilla Alessia har liksom inget val ännu. Själv tycker jag dom är väldigt fina med Carlosfrallor som tryck. Ett par blåa jeans till vore jättefint.

Snart dags att sova, i morgon tar vi tåget vid 14.00 mot stan. Inchecking på Scandic Malmen vid 15.00, middag på Ramblas Tapasbar vid 16.30, Pernilla Wahlgrens show Kort, glad & Tacksam på Rival klockan 19. 30 och kanske en rackabajsare i hotellbaren innan läggdags. En heldag med andra ord!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar