12 april 2018

TorsdagsTrevligt


Toppendag idag med! Började med en morgonfika här hemma med världens bästa Mia. Så himla skönt att prata av sig en stund med en vettig människa. Saknar att ha henne som jobbarkompis, den bästa man kan ha alla dagar i veckan. Tryggheten själv och så vansinnigt okomplicerad, bara bäst helt enkelt. Tänk om det kom en dag då vi fick jobba tillsammans igen....önskedrömmen!

Emilie, Alessia och Carlos kom och hälsade på lite senare. Vi hade bestämt att vi skulle gå till gammelmormor. Det var ett tag sen hon såg Alessia.



Alessia besiktade rullatorn. Pillade lite här och pillade lite där, allt var tydligen okej enligt inspektör Gomez. Vi stannade inte så länge, både Alessia och gammelmormor var trötta.

 
 Åkte med till Kungsängen och vi tog oss en promenad till Norrboda för att hämta Stella från förskolan. Tänk att våren äntligen kom, var varmt och soligt.  Carlos var så duktig men var ganska trött när vi kom fram. Det är en bra bit att gå fram och åter till förskolan. Han passade på att vila lite i solen medans Emilie gick in och hämtade storasyrran. 

Vilade lite jag med när jag kom hem, hade ont och behövde ligga ner och hålla huvudet och nacken i stillhet. Blir så less på denna eviga smärta, kan inte göra någonting utan att få ont. 

I kväll har vi tittat och skrattat åt Wahlgrens Värld. På lördag ska Rudolf och jag se Pernillas show Kort, glad & tacksam på Rival, vet att den jättekul och vi kommer få skratta massor.

Nu ska jag sova, i morgon är det träning igen. Tänkte försöka hänga på låset klockan 8.00.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar