20 april 2018

SolVarmtHärligtSlutPåLedigheten


Jahapp! Då var det slut på det roliga. 10 dagars ledighet är över för denna gång, nu gäller det att "härda ut" till 15 maj då nästa långledighet infinner sig.
Den här ledigheten har varit bra som oftast. Haft en del att göra, frivilliga och roliga saker förstås.
Inget under pistolhot direkt. 
Synd bara att smärtan visade sig från sin sämsta sida men det har jag ältat färdigt om. Det är som det är och jag vill/kan/vägrar att acceptera det.

I går var jag hos Alessia och Carlos hela dagen. Stämplade in 7.30 och ut 16.00. Det är så skoj men ack vilken fart det är på Alessia. Inte still många sekunder förutom när hos sover och då passade förstås Carlos och jag på att vila vi också.


I onsdags hade jag finfrämmat i uterummet. Två föredetta kollegor kom och hälsade på. Med sig hade dom en tjusig röd italienare på flaska. Vi hade en härlig lunchdate som varade i flera timmar.
Tack för att ni tittade förbi och tack för vinet. 


Gustav blev så till sig av dambesöket så han körde hela sitt charmregister. Hoppade in och ut genom kattluckan säkert 20 gånger, satt på en stol bredvid oss och tittade med bedjande ögon men när han trodde att han skulle få sitta på bordet bland tända ljus och mat så blev det stopp. Något hyfs få det vara...eller inte.
När gästerna hade gått hem var han helt slut stackarn och vi vilade lite i soffan tillsammans.

 
Jag bjöd på ett säkert kort, min paradrätt som snart halva jobbet har ätit. Kycklingcanneloni med en frasig sallad. Till efterrätt en enkel men fasen så god fruktsallad med glass.
Blev två cannelonisar över som jag senare åt till middag och det är bilden till vänster i bild med den slitna vardagstallriken. Gästerna fick naturligtvis äta på "finporslinet"

 

Att vara obetald nanny är livet! Man får betalt i så mycket annat, som här i pussar.
Det är faktiskt det bästa man kan få här i livet, kärlek från sina barnbarn. Ni som inte ännu har några egna kommer fatta grejen när det är dags.
 

 Sen ingår hundmys, dregelpussar, fisar och värme från den här favoriten också, obetalbart det också.
❤❤❤


 Gladast i stan ❤❤❤

 

 Perfekt när man hittar gammal mat i haklappen

 

Två långpromenader hann vi med. Strumporna åkte av hur många gånger som helst. 
Som sin mor vägrar hon att ha strumporna på sig.
 
 

Gjorde inte så mycket, vädret visade sig från sin bästa sida. ÄNTLIGEN!

Idag tog jag lite sovmorgon. Klev inte in på SATS förräns vid 8.30 vilket visade sig vara ett smart drag. Börje och han vänner klev då precis av cyklarna och det var bara för mig att hoppa på.
Idag kändes träningen bra. Kämpade med den där maskinen som tränar nacke och axlar, gjorde lite ont men då tänkte jag på vad Mikael Hollsten, PT i Biggest Loser sa i veckans program till en som ville ge upp under träningen. När du känner att du inte orkar gör fem till (eller sa han tio?). Och det gjorde jag! 

Tack för mig, nu vankas handling, mammatajm, vila, middag och sedan jobb. Jippie eller inte....
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar