23 april 2018

OrdningPastaNyttFanjunkareKattSkrälletSnark

Vad hände med våren? Jag som sitter här med nyfriserade underben och charmhålor. Frös när jag åkte hem från jobbet i morse. Skärpning vädret, det här duger inte, komigennurå.


I söndags kom äntligen Ingrid och Micke och hälsade på. Med sig hade dom delikat kattmat inköpt på deras senaste resa till Polen. Nu har dom betat av ytterligare en stad i Polen. Gustav blev glad av den polska kattmaten och åt som om han aldrig sett mat förut.
Rudolf har förresten satt diagnos på honom, han lider tydligen av en kombination av bulimi och början till demens. Äter i ett och glömmer bort att han ätit.  Alltså,  det är katten jag pratar om inte maken om nu det var oklart.


Stack i väg till Kungsängen för att barnvakta en liten stund. Visade sig vara ett tämligen simpelt uppdrag eftersom Stella var trött och valde att stänga in sig i sitt rum, krypa i säng och somna! Mitt på blanka eftermiddagen dessutom. Föräldrarna hoppade inte direkt jämnfota av glädje.
Tog efter en halvtimme med mig Fanjunkare Gomez in som professionell väckningshjälp. Gick inget vidare.


Skrev ett litet rart meddelande till mina dagkollegor i söndagsmorse innan jag stämplade ut. Brukar göra så när andan faller på och dom flesta verkar uppskatta det. Lätt att fatta varför jag är så himla poppis bland dagpersonalen....moahahahahaha! (en smula ironi)


När jag kom hem i morse drog jag av någon anledning ut kryddlådan. Varför vet jag inte, använder inga kryddor till frukostmackan.
Höll på att ramla baklänges, kolla vilken ordning! Fast ett litet minus att kryddorna inte var placerade i bokstavsordning, skärpning Rudolf!


Annars så är det senaste projektet här hemma att installera en ny köksfläkt. Var inget fel på den gamla mer än att den var jäkligt flottig, 10 år gammal och svår att rengöra. 
Blev en sen middag i kväll eftersom fläkten prompt skulle sättas på plats innan middagsbestyren.
Tog längre tid än planerat. Hörde suckar, svordomar och meningar som: Jävla Ikeaskit, passar dåligt och jag måste ut och anpassa hålet??! 

För säkerhets skull behöll han mössan på under hela installationen. När han äntligen var klar framåt åttablecket slängde jag snabbt ihop min favoritpasta. Kronärtskocka, soltorkade tomater, tonfisk, vitlök, ärtor, paprika, lite minifraiche och pasta. Inte att förglömma...riven PARMESAN så mycket du har samvete till.
                                                  


Gustav ville ta en selfie i kväll, klart jag ställde upp ❤ jag är sällan knusslig.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar