8 april 2018

InteMycketMestLite


En natt avklarad, återstå två...kämpa Ewa. Har hunnit med en del trots arbete.
I går hälsade jag på mina små hjärtan. Tog med mig en påse bullar från Wenngarnsbageriet som vi mumsade på. Finns tammetusan inga godare bullar, jag lovar.

Efter fikat tog Stella och jag med oss Carlos på en liten promenad. Vi gungade, plockade stenar och kottar, åkte rutschkana och hade alldeles för mycket kläder på oss.
Men som min gamla mor alltid tjatat om i hundra år: Man ska svettas in våren och frysa in hösten.
Svettigt var det i går när värmen helt plötsligt behagade närvara. Så ofantligt skönt och efterlängtat.


Efter en hyfsad natt på jobbet var jag ändå helt slut när jag åkte hem. Har gått och dragit på mig en förkylning och känner mig allt annat än bra. Är så trött och sliten, orkar inte ett piss. Känns som jag behöver sova en vecka.
Gustav tyckte jag sovit klart efter ca 4 timmar och väckte mig, omöjligt att somna om vid den tiden.

Tryckte till mig en kopp kaffe och satte mig i solen med Greven i knät. Nu var han nöjd! Och jag med förresten, det var varmt och soligt, snart är det sommar!



Skönt att sitta på vårat nya verandagolv, ingen risk att få stickor i baken. Är dock lite skeptiskt till just färgen på den siberiska lärken, furukänsla.....usch, vi som precis har furusanerat hela huset. Men Rudolf säger att den kommer slitas vackert, få en patina och bara bli vackrare med åren. Hoppas han har rätt annars är risken stor att jag målar den i någon passande färg.
Längtar till när våran lilla sittgrupp i rotting plockas fram och sen lite blomkrukor och annat piff. Helheten kommer bli bra är jag säker på. Och min dröm om en amerikansk hängsoffa är dessvärre tillfälligt lagd på is, Rudolf är inte alls lika entusiastisk till en sådan som jag. Fortsätter tjatet....få se om han ger sig någon gång.


Inte bara jag som kämpar, även mina rabarber kämpar på. Heja!


 Den här killen även kallad väckarklockan trivs i alla fall i solen. Hans julmatta med kattmotiv som han fått av sina gulliga fosterföräldrar är en favorit. Den får ligga framme året runt.


I morgon fyller detta vackra barn 10 månader ❤❤❤ här går det undan. Lilla underbara Alessia, vilken glädjespridare du är.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar