30 april 2018

Jahapp!


GODMORGON MÅNDAG
GODMORGON KLÄMDAG
GODMORGON VALBORGSMÄSSOAFTON
GODMORGON JOBBNATT
GODMORGON KUNGEN OCH GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN
GODMORGON MINA FANS ❤

Dagen började mindre bra. Vaknade 6.10 av min levande väckarklocka som bara var tvungen att berätta att nu, nu minsann har husse åkt till jobbet. Mmmm, tack vad snällt Gustav.

Låg kvar i sängen och försökte i huvudet planera min dag, vecka och aktiviteter.
Planen var att hänga på låset till Sats vid 8.00 men var tvungen att skjuta upp det tills efter 8.30 eftersom jag skulle passa en telefontid hos ögondoktorn på Jakobsbergs Sjukhus.
Har fått något knas med mitt högeröga som gör mig rädd. Vill kolla upp det snarast möjligt. Tur att Google finns....jag tror att det inte är något farligt men Google kan ha fel, eller?
Men såklart hade ögondoktorn stängt denna klämdag och jag får fortsätta oroa mig tills på onsdag när dom öppnar igen.
Oroar mig för allt numera förresten,  nu ska man bli blind då också kanske. Liknar skit!

På väg till Bålsta höll jag på att krocka (är kanske redan blind) Jag svängde vänster och såg inte att en bil kom i hög hastighet. Han tutade, hytte med näven, ruskade på huvudet och svor säkert massor. Jag blev livrädd och körde vidare. Tittade i backspegel som den paranoida människa jag är, fick för mig att han skulle åka efter mig och slå ihjäl mig eller något liknande.
Fast det gjorde han aldrig och det kändes skönt, ganska oskönt att bli ihjälslagen skulle jag tro.

Träningen gick bra till en början, cyklade, körde benpress (heter det så?) och sen skulle jag köra dom andra maskinerna för nacken och axlar. Men se det gick inte alls för där var det abonnerat. 
En muskelknutte som stånkade på, hade för säkerhets skull strött ut sina svettiga attiraljer på två maskiner, såklart dom maskinerna som jag använder i mitt program. Stod och väntade ett tag, tittade ut genom fönstret och gav upp. Hoppade upp på hojen istället igen, cyklade ytterligare 6 km.
Gick tillbaka för att se om han var klar, icke! Nu hade han en kompis som filmade allting också.

Gick till omklädningsrummet för att byta om och åka hem. Då fungerade inte min nyckel i låset.
Jävla skittiokronorsleksakslås från Dollarstore. Höll på en kvart men gav upp. Gick ut till flickan i receptionen som hjälpte mig att klippa upp det med en bultsax eller vad det nu heter.

Åkte hem, duschade, planerade veckans mat, ringde mamma, åt bananer, drack kaffe, tvättade en maskin, bäddade och plockade två fästingar på Gustav. Detta trots han har ett fästinghalsband på sig som brukar fungera fantastiskt bra, måndagsexemplar kanske.

Hoppas resten av dagen och veckan blir bättre. Skulle inte tro det, jobbar två nätter. Jättekul och supersugen, verkligen...jippie!
Vill hellre vara hemma och vila. Som tur är jobbar Anne också, hoppas hon får lite tid över och hinner hälsa på så man får prata av sig med någon vettig människa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar