11 april 2018

Ledig?


Började min långledighet med att vakna med ett ryck för att sedan upptäcka att jag hade försovit mig. Försovit mig? Hade sagt till mamma att jag kommer till halvtrefikat som alltid. Vaknade 14.15 så det vart full sprutt. Alla dessa måsten gör mig stressad....

Vi fikade och jag plockade lite i hennes lägenhet som alltid. Vispade runt i toaletten, torkade av golvet i badrummet för det stank urin, fyllde på med tvättlappar och annat i trådbackarna hon har i badrummet (denna trådback som jag i min enfald köpte för att jag trodde det skulle underlätta för personalen), tömde hennes urinpåse, dammade av lite överallt, vattnade blommor och sopade upp skräp och tog bort fläckar på golvet och lite annat. Den här städningen som personalen gör 20 min var tredje vecka...nja, inte helt okej kan jag tycka.
Efter drygt en timme hos mamma hade jag plockat klart, vi hade avhandlat det mesta i pratväg och jag tog med mig soppåsen och tog hissen nedåt i färdriktningen.


Längtan efter den här filuren och hennes syskon gjorde att jag istället för åka hem tog en sväng till Kungsängen. Vi lekte en liten stund och jag fick min dagliga dos av pussar och kramar.

I morse var jag på Sats klockan 8.00. Såg att jag inte var ensam, Börje och hans gubbgäng var också där. 
Tog sikte på löpbandet i stället för cyklarna, dom verkar ju dessa herrar har abonnerat på livstid. Hörde deras prat bakom mig när jag trampade på på bandet. Börje var tydligen inte där idag, han hade inte fått ledigt för frugan stackarn. Börje var alltså inte den gubben jag trodde det var. 
Trodde att Börje var han med dom gråa övervintrade mysbyxorna från -67 med mudd men så var inte fallet alltså.

Min egen träning idag gick åt skogen, jag hade alldeles för ont. Lyckades ändå att genomföra hela mitt program trots smärta men den avslutande cyklingen blev bara 3 km, orkade inte mera. Gubbmaffian hade förstås då lämnat cyklarna och istället övergått till att prata i grupp och hålla varsin 2-kiloshantel i handen.

Idag har jag lite ärenden. Ska först till banken och flytta lite pengar hitochdit. Sen måste kylskåpet fyllas på, det gapar tomt.
På eftermiddagen är det återträff med Smärtgruppen klockan 16.00, känns jättekul att träffa hela teamet och mina smärtkompisar igen.
 

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar