16 januari 2017

BaraAttKöraPå

Ny vecka, ny måndag, nya påhitt, nya tankar och nya eksem. Helgen var toppen, fick mysa och umgås med dom som betyder mest för mig. Skulle behövt mer sömn men jag kan inte sova längre på nätterna. Känns jobbigt att vara trött för jämnan. Fast i natt sov jag faktiskt ganska hyfsat och jag ser fram emot fredagens hotellövernattning i stan med dom bästa vännerna. Hoppas bara jag får semestern beviljad annars blir det pannkaka av det med.

Idag har jag en del att göra. Hade glömt forslat bort mammas två saker på hennes balkong, Det får jag göra idag istället. Det blir en Willyshandling och sen en tur till mamma med det hon har skrivit på notan.
 Två nätters jobb väntar vare sig jag vill ej eller inte. Fast det känns väl ganska okej att kliva in i sandlådan igen, bara jag inte glömmer att heja...högt och ljudligt!


Tar för säkerhets skull med mig boken som känns mer aktuell än någonsin just nu. Tack snälla Ewa H för att jag får låna den av dig och att du levererade den hem till mig. Förhoppningsvis blir det kanske någon lugn stund på jobbet i natt som jag kan ägna mig åt läsa.


 Älskar redan vårt nya digitala lås. I går lämnade jag hemmet utan vare sig larmblipp eller hemmanyckel. Kändes jättekonstigt, ovant och osäkert. Men fasen vad praktiskt för en förvirrad kvinna som jag som aldrig vet var jag lägger mina nycklar. Gustav är fortfarande rädd för att det låter och har numera börjat gå ut och in genom balkongdörren istället. Lilla gubben ❤

 

Söndagsmiddagen gick inte av för hackor. Kocken min kan han.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar