25 januari 2017

JagÄrTillbaka


Hoho!? Är ni kvar än? P.g.a diverse krämpor hos blogginnehavaren så blir det inte mycket att skriva om numera. Är långt mellan inläggen och jag är ledsen för det. Är så fruktansvärt trött, ofokuserad, slutkörd just nu helt enkelt. Långledig? Javisst! Men jag har fullt upp hela dagarna, mycket som ska ordnas med men i morgon tänkte jag faktiskt inte besöka mamma. Jag är hos henne varje dag och hon har nu blivit lite bortskämd med det såklart. I morgon tänker vara hemma hela dagen och bara vila. Få se hur det går med det.

Har i alla fall plockat upp alla kvarvarande flyttkartonger i hennes förråd. Känns oerhört skönt att äntligen vara klar med allt. Lite att slänga finns kvar men det får faktiskt min bror göra. Jag varken  orkar eller vill.


I fredags så var jag och tre andra glada människor i stan. Vi började på takbaren på Scandic Continental. En urmysig bar där vi hängt tidigare. Vi beställde in en flaska Prosecco tillsammans med lite goda oliver i väntan på att Sussie skulle jobba färdigt.
När hon var klar så gick vi till Vapiano på Kungsbron och åt en mycket god middag. På Vapiano blir man aldrig besviken, sjukt god mat! Och billigt dessutom.


Vi avslutade kvällen med att slinka in på nästa Scandichotell, nämligen Grand Central. Hittade till baren som var lite lugnare och vi kunde föra ett normalt samtal med varandra utan att gorma högt. 
Tantproblen? Lite mera bubbel och kaffe till mig som började känna av mitt kaffeabstinens.

 

Det tredje Scandic för dagen var Norra Bantorget där jag hade ett enkelrum med utsikt över just Norra Bantorget. Ett väldigt tomt sådan på morgonen, inte en kotte syntes till. 
Efter god hotellfrukost checkade vi ut och begav oss ut på ett hemligt uppdrag. En grej som ni förr eller senare kommer bli varse om, kul är det i alla fall och lite nervöst.....brrrrrr!

Lördagen och söndagen jobbade jag för att sedan stämpla ut för en långledighet. Dessa långledigheter är alltid välkomna men just den här känns extra bra.

 

 I går var jag och hälsade på mina lyckopiller. Jag hade köpt ett sånt där fiskespel och Stella briljerade...tills hon började fuska och plocka upp fiskarna med fingrarna.

 

Hon var jätteduktig och babblade på i 180 som alltid. Hon lekte att fiskarna var i simhallen och hon hjälpte dom upp. Gullunge, kommer sakna henne i helgen när dom ska åka till Skåne och besöka Emelie och Tommy. Men som tur är får jag behålla Carlos hemma. Vi ska mysa, gå promenader, äta korvmackor och hälsa på mamma.

Avslutade kvällen med att pigga upp mig själv genom att spontanimpulsboka ett hotellrum på Ullaredshotellet nu i februari. Tar med mig Emilie och förhoppningsvis Erika om hon vill. Behöver inte handla något alls..blink blink.. men strumporna mina är det hål i så det får det bli!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar