28 januari 2017

BraMenKallLördag


I går la vi oss tidigt Frallan och jag. Fattar inte att jag är så trött. Jag sov skönt fram till 2.00-tiden då jag vakande av att Carlos kliade sig. Det lät ganska högt och jag är väldigt lättväckt dessutom. När han fått ordning på loppcirkusen så somnade vi om, vaknade inte förrän 8.20, himla skönt!

Efter promenad, som idag inte alls blev många meter så åt jag frukost innan vi åkte hemåt. Rudolf har satt igång med badrummet nu (äntligen). Hittade stora delar av hela vårt 80-talsbadrum på släpkärran. 
Undrar hur många gånger man pinkat på den där toaletten som har varit oss trogen i 32 år? Nu blir han plötsligt inget värd längre utan slängs på tippen, stackarn! Kommer i alla fall inte sakna duschkabinen (eller duschkarbinen som Rudolf trilskas med att säga) Den är sjukt äcklig och ofräsch, spelade ingen roll hur mycket Cillit Bang man slösade på den, blev aldrig fräsch. Få se hur han har tänkt sig med vår nya dusch, blir nog bara en enkel duschvägg i glas. Fast i går muttrade han något om ångdusch? Jag vet inte ens var det är....måste googla.


Men den här då??? Hur söt får man vara egentligen? Stella laddar med brakfrukost hemma hos Emelie och Tommy i Malmö. Idag skulle dom besöka ett Lekland och jag är säker på att dom kommer få skoj.


Carlos och jag besökte inget Lekland men väl så åkte vi hiss till gammelmormor, både upp och ner faktiskt. Han ser en aningen skeptisk ut, tror inte han gillar hissar längre.


Jag hade lite hundgodis med mig som gammelmormor fick ge honom, båda var glada!


På eftermiddagen åkte vi hem till Kungsängen igen. Kände att vi var mest i vägen hemma när Rudolf sprang in och ut med grejer när han tömde badrummet. Var rädd att Carlos skulle smita ut. Tror han jobbar mer effektivt om han slipper ta hänsyn till oss två. 

Vi får ta den där lördagsmiddagen i morgon istället det går precis lika bra. Det bidde hämtsushi för mig stället och det är jag inte det minsta ledsen för, älskar sushi som ni vet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar