14 januari 2017

HÄJHÄJHEMSKTMYCKETHÄJ


Glöm för fan inte att hälsa!  Annars kan man som jag få bassning (även fast jag hejar), sen kan man ju undra om det är jag som alltid måste hälsa först och om jag ska få ett hej tillbaka. Det verkar mindre viktigt, i alla fall det sistnämnda.
Bara att jag ska hälsa! Lekstugan värre än vanligt och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt allting. Hur orkar ni? Är i alla fall väldigt skönt med ledig helg och umgänge med normala vettiga människor. HEJ HEJ!


Den här boken känns mer aktuell än någonsin. Ska faktiskt få den levererad i brevlådan av en rar vän som också verkar ha idioter omkring sig eftersom hon har ett exemplar av boken. Ja, eller det är hennes rara make som är budbärare.  Kommer sträckläsas snarast möjligt!




Bidde hemgjord pizza idag. Rudolf köpte med sig pizzabotten från Wenngarn och sen smackade han på en massa godsaker.  Smakade precis som köpepizza och det var så gott. Eftersom det är fredag så blev det lite fredagsvin också. Because I´m worth it!


Här är Rudolfs senaste projekt, Yale Doorman, ett digitalt lås på ytterdörren och jag kommer ALDRIG MERA BEHÖVA LETA EFTER NYCKLARNA när jag lämnar hemmet. Är expert på att leka gömma nyckel med mig själv.

Fantastiskt uppfinning! Man kan finurligt nog sammankoppla det med vårat Sector Alarm och det larmar då också av huset varje gång man öppnar dörren. Behöver alltså aldrig mera ha varken larmblippen eller husnyckel med mig. Prisa gud, framtiden är här! Två mindre saker att hålla reda på numera bara plånkan och mobilen i fickan när jag lämnar hemmet.

Tror han kommer montera det i morgon och det kommer bli spännande. Kommer inte ha koden 1,2,3,4,5,6 i alla fall. Vill vara lite smart så det blir 7.8.9,10,11,12 istället. HAHA!

Annars i morgon ska vi återuppta vårat lampkontaktsökande. Mamma har en kökslampa som inte är inkopplad ännu beroende på att kontakten inte passar i taket. Hoppas på tur!

På kvällen kanske vi får nattgäst, en liten söt nattgäst som heter Stella.Det kommer bli mysigt.
Nu ska jag göra ett tappert försök att sova, wish me luck!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar