20 januari 2017

SåVarDetKlart


Då var jag på banan igen efter någon dags kompledigt från bloggen. I går så spontanimpulsklickade jag hem två ståplatsbiljetter till GES konsert på Borgholms Slottsruin den 29 juli.
Passade även på att boka hotell så vi slipper sova i bilen eller ännu värre campa!
Valet var enkelt Drottning Victorias Hotell & Vilohem. Just ordet VILOHEM fastnade jag extra för.  Skulle behöva besöka det redan nu.
Är fortfarande irriterad att vi missade Orups Viva La Pop här i Stockholm. Kommer bli jättekul med en liten utflykt till Öland bara så där. Hoppas jag inte jobbar den helgen bara eller jag kanske har semester då, who know?
 

Hämtade den här stjärna från förskolan idag. Det första hon sa var: "Morfar inte med, han jobbar"
Så rätt hon hade. Påklädningen gick snabbt, strumporna fixade hon själv och resten hjälptes vi åt med. Sen ropade hon och vinkade för säkerhets skull ett ljudligt "Hej då, ses imorrn!" till dom kvarvarande barnen och alla fröknar.
Det är så skönt att hon stormtrivs på sin förskola. Eftermiddagen gick fort och rätt som det var var föräldrarna hemma. Jag stannade på middag eftersom jag en stund senare skulle till Svenska Mäklarhuset i Kungsängen och skriva kontrakt på mammas lägenhet. Emilie gjorde en mycket god Pasta Carbonara och hon gjorde mig även sällskap till mäklaren.


Kontraktet påskrivet och klart. Ett äldre par från Linköping flyttar in framåt vårkanten och det känns bra. Dom var mycket trevliga och såg fram emot en nystart här uppe i Stockholmstrakten.
Trodde väl aldrig det var en sådan procedur att sälja en lägenhet, har för den delen aldrig gjort det tidigare heller. Fick nästan skrivkramp av allt autografskrivande, men godiset och kaffet smakade bra.

I morgon ska jag ta mig en tur till mamma och visa henne alla papper och allt annat som hör till försäljningen. Tror jag köper med mig varsin bakelse också för att fira, även fast hon säger att hon inte vill ha så äter hon med god aptit. Skönt att hon äter tycker jag, hon behöver gå upp dom kilona som hon rasade tidigare i höstas.

Senare så hoppar jag på pendeltåget tillsammans med Anne H som redan sitter på (rimmar!) Vi ska göra en 24-timmars i stan tillsammans med Sussie och Annes kusin Beate.
Vad vi ska roa oss med mer än att äta gott, dricka bubbel, skratta, umgås och sova på hotell förblir en hemlighet.
Kommer bli så skoj och jag tackar min gruppledare för den beviljade semestern.

Nu dags att sussa, håll tummarna att John Blund hittar till sovrummet tämligen fort. Han verkar i alla fall redan besökt katten och maken, fasen vad det snarkas!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar