1 januari 2018

ÅrskrönikaFrånLastYear

 I oktober månad var jag snålare än vanligt med inlägg. Beror såklart på att jag inte mådde bra, att ha ständig smärta är hemskt. Endast 11 stycken lyckades jag med. Men trots få inlägg gjorde jag massor med roliga saker efter bästa förmåga. Säg hej till oktober!

Vi firade Rudolf födelsedag med en hotellövernattning på Scandic Continental. En svit på 10:e våningen och godsaker på bordet. Tack Scandic och Sussi ❤
Efter en delikat middag på Kött och Fiskbaren tog vi oss till fots mot Cirkus där Tomas Ledin väntade på oss. Konserten var magisk!


Efter en god nattsömn, fabulös frukostbuffé där jag inte kunde äta något alls p.g.a illamående.
En biverkning av mina starka värktabletter jag mer eller mindre var tvungen att stoppa i mig.
Klockan 14.00 hade vi bokat bord på Berns Asiatiska och alla våra barn och barnbarn kom och firade farsan Baloo med oss. Vi hade en supermysig eftermiddag och alla åkte hem mätta och belåtna.


Vinresan till Piemonte några dagar senare var ändå höjdpunkten. Herregud, vad roligt vi hade och herregud vad ont jag hade. Försökte vila så mycket det bara gick mellan allt ätande, drickande, skrattande, vingårdsbesökande och promenerande i byarna. Helt klart den roligaste resan jag någonsin gjort! Kommer leva länge på alla minnen.


Firade Räkmackans dag med räkmackor från bästa Wenngarns Bageri.


Shoppade lite matnyttigt med den här skönheten


Träffade mina fina kollegor och även trist nog f.d kollegor


Alessia döptes och Stella hjälpte prästen på bästa sätt.  Hon mer eller mindre tog över själva vattenceremonin. Det fnissades högt i kyrkbänkarna när Stella tvättade håret med omsorg på lillsyrran.


Alessia ❤ Linnea ❤ Maria 


Finfina tårtor


I slutet på månaden klädde träden av sig kläderna som Stella uttryckte sig och jag försökte få till den optimala höstbilden. Gick sådär....


 Om oktober enbart hade 11 inlägg kommer här en ännu sämre månad. November lyckades jag med bara 9 inlägg, anledningen densamma som tidigare.

NOVEMBER:


Rolf sa upp sig från jobbet. Efter 18 år på samma företag fick han nog. Det enda han kommer sakna är såklart Wenngarns Bageri, bästa stället med världens bästa Krister och Maria med personal


Badrummet blev klart. Eller rättare sagt det hade varit klart sedan länge. Skönt att kissa på nedervåningen och slippa snubbla i trappan när man är trött på nätterna.
Älskar mitt nya badrum, blev precis som jag ville!


Melodifestivalbiljetterna hämtades i Vällingby och jag hoppade av glädje är dom printades ut.


Anne, Erika L och jag var på en ABBA-konsert med hotellövernattning i Uppsala. Var himla kul allting förutom att jag mådde rent ut sagt skit. Hade så ont så jag svimmade under konserten men som tur var repade jag mig snabbt. Men fasen vad rädd jag blev, han tänka stroke många gånger.


Samma kväll som Abba-konserten fick jag ett mms från en lycklig Emilie. En Emilie som var nyförlovad och bilden visade den tillfälliga förlovningsringen ❤  Grattis sötnosar ❤
Den här bilden har dock några år på nacken.


Jag var på min livs första landskamp på Friends och fick se ett supertaggat Sverige skicka ut Italien från kommande VM-spel. Härlig stämning bland fansen.


Men den här lilla loppan då? Jag skulle kunna äta opp´na!


Våran trevliga vinresa i oktober gav lite dyra påföljder. Eftersom vi köpte på oss några (?!) lådor med goda årgångsviner blev vi tvungna att köpa oss en vinlagringskyl eller bygga en vinkällare, vi valde det förstnämnda.
Går inte som tidigare att ha vin stående lite överallt i huset. Nej, vin måste lagras liggande i en vibrationsfri speciell kyl med rätt temperatur.
Vi hittade en som rymde 178 flaskor och placerades i uterummet. Tog en stund för Rudolf att plocka in allting.


Vi möblerade om igen och efter att denna bild togs har vi möblerat om igen.... 
Har inte riktigt bestämt mig hur jag vill ha möblerna i mitt fina uterum.
 Vill liksom boa in mig i rummet innan jag bestämmer mig.

Nu är det bara december kvar, tycker jag jobbat på bra.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar