29 januari 2018

LedigSjukaMänniskorOchSchlager




Efter två lugna nätter på jobbet är det äntligen dags för elva stycken lata, härliga pilla-navel-dagar. Känns fantastiskt bra och den här långledigheten ska jag verkligen försöka att vila, ta det lugnt och återhämta mig.
Men såklart har jag en del måsten som jag inte får hoppa över. Dessa måsten stavas främst mamma, besöka och handla till henne som jag gör flera dagar i veckan.
Vidare har jag en trevlig lunchdate, träning och två besök hos Bålstadoktorn inplanerat so far.

Men det jag ser mest fram emot är när Melodifestivalcirkusen drar i gång nu på lördag. Jag ställer till med en schlagermiddag med glitter och bubbel tillsammans med mina vänner som kommer sitta på rad 9 på stora finalen i Friends den 10 mars.
Vi äter och dricker gott i uterummet för att sedan parkera oss i soffan framför tv´n. Ska bli riktigt kul att se vad denna första deltävling har att ge.

Idag hämtade jag Stella från förskolan.  Lekte med alla mina tre barnbarn ett par timmar på eftermiddagen då pappa Jogge satt en trappa ner och hade seminarium via datorn.
Stella var världens sötaste som alltid, hon sa till mig: "Mojmoj,  det är så trevligt när du hämtar mig från förskolan"

Sen stod hon och hängde över trappgrinden och gapade ner till pappa Jogge: "Går det bra där nere? Ska jag hjälpa dig pappa? Säg till om du behöver hjälp pappa?"

Vi ritade lite, Stella pratade mycket om Anne och hon ritade teckningar som Anne ska få på lördag på schlagerfesten. Tänk att hon äntligen lärt sig säga just SCHLAGERFEST! Stolt mormor!
Om några år sitter hon där med oss på främre parkett och ser allt på plats, men hon får växa på sig lite först.
Sen ville hon ringa "fejs" (hon menar facetime) till Anne och då gjorde vi det. Haha, hon är för gullig!

Såg ni Kalla Fakta i kväll? Om den 15-åriga tjejen som blev våldtagen och sedan efter sin anmälan inte blev trodd. Man blir ju för fan galen! Klarade inte av att se klart programmet, blev illamående.
Hoppas av hela mitt hjärta att tjejen får upprättelse och att killen får ett långt jävla hårt straff och kastrering. Vidrigt!
Dessutom en kille som är mytoman och har blivit dömd för detta flera gånger tidigare. Mytomaner och manipulativa människor är hemska och dessvärre finns dom överallt. Såna vill man definitivt inte ha att göra med men ibland finns dom närmare än man tror.


Herregud, vad kul vi hade på ESC 2016.
Vi bodde mer eller mindre i Globen i en hel vecka.


                                        Glatt schlagergäng 2016. Samma line up 2018
Vi kommer få galet skoj som alltid ❤




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar