23 januari 2018

DetGamlaVanligaTuggetIntetNytt

Om lördagen var en riktigt skitdag för mig och min skitnacke så blev söndagen desto bättre.
Kom tre små barn och deras mor och far på besök och morfar brassade korvlunch till oss alla.
Jag hade lyckats med att få upp temperaturen i uterummet i skaplig nivå utan att riskera blåskatarr.


Morfar och Alessia. Är rädd för att du kommer få lära dig det mesta om tvåtaktare, veteranmoppar, linolja, brädor, plankor, skruvar, muttrar, slagborrmaskiner och lite andra viktiga saker här i livet.


Denna lilla prinsessa som kommer att ta sina första steg vilken dag som helst.  Nu reser hon sig mot allt, släpper taget och står stadigt allaredan, hon är bara 7 månader.
Kom och tänka på en sak. Jag har haft ont i min nacke exakt lika länge som Alessia är månader. 
När Emilie och Jogge åkte till BB natten mot 9 juni kunde jag inte sova alls i deras gästsäng för att nacken värkte så förbannat. Minns att jag höll på att puffa kuddarna under nacken för att försöka hitta något bättre sovläge. Kunde såklart inte sova p.g.a spänningen av själva bebisleveransen också.
Stackars Alessia i hela sitt liv har hon hört mormor gnälla....


 
Som ni märker bråkar bilderna med mig idag. Dom hamnar inte där jag vill utan där dom själva vill.

Annars idag har jag varit och tränat på Sats. Kändes förvånansvärt skapligt trots att jag glömt ta min morgondos med smärtstillande. Jag ökade på eget bevåg på cyklingen före och efter passet med 15 minuter. Kom lite längre på det viset. 

Var trött och hade värk när jag kom hem. Efter dusch blev det godnatt ett par timmar.
Ska jobba i natt, känns som jag inte varit på jobbet på hundra år.  14 dagar sen sist om jag minns rätt. Nu jobbar jag i natt, lördag och söndag sen är det långledigt 10 nätter igen. Jihaaa! 
Bästa jag gjort när jag gick ner i tid i våras från 82 % till 71 %. Pengar är inte allt, trivseln och orken är viktigast.

 ❤

 Slog till på favoritlunchen alla kategorier idag.
 Hur mycket lättfil jag vill = 0 SP, banan = 0 SP, 2 dl cornflakes = 4 SP, 2 msk russin = 3 SP

Avnjöts i finporslinet från barndomshemmet, Smide Uppsala Ekeby. Synd att mamma hann döstäda och slå sönder resten av servisen, jag hann rädda endast 4 st djupa tallrikar.

Till sist, kul att ni gillade mitt förra inlägg. Det med mig som kanin på första bilden och där jag i vanlig ordning gnäller. Sånt går tydligen hem i stugorna eftersom besöksmätaren slog i topp.  

För er skarpsynta så JA jag har en tomte kvar i uterummet. Han kommer få stå där ända tills nästa jul, så busig är jag. Tycker han är schschusig som Stella säger.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar