3 januari 2018

GnällOchElände


Gräset är inte grönare på andra sidan. Men våran gräsmatta tar väl ändå priset, grön och fin i januari!?
Ingen är gladare än jag att vi går mot ljusare tider trots det är konstant mörk hela dagarna. Står jag bara ut i två-tre månader till...sen så kommer värmen, solen, ljuset, blommor och förhoppningsvis ny energi.  Du orkar Ewa....kämpa!


Annars är det mest skit idag med. Katten haltar, jag har ondare än vanlig, jag längtar efter mina barn och barnbarn, längtar efter Carlos mjuka päls, orkar ingenting och har ständigt dåligt samvete för mamma. Hälsar nog på henne för sällan tycker hon,
Har legat nerbäddat i stort sett hela dagen idag förutom i morse då jag ryckte ut och körde Emilie till jobbet. Var något praktarsel som hade hyss för sig på Stockholm Södra tidigt i morse så alla tåg ställdes in. Väldigt många drabbades såklart och taxibilarna fick en del att göra kan jag tänka.
  

Rudolf var nöjd i går efter första dagen på nya jobbet. Han tyckte inte han gjorde så mycket utan mest åkte bil. Jag tycker det är bra om det här jobbet är lugnare och inte så himla tungt. Han är redan utsliten stackarn och har ont överallt efter hårt kroppsarbete hela livet. Vilket par vi är, två eländiga grinsillar med konstant smärta. Lite skrattretande eller?
Hans nya jobbtelefon höll honom sysselsatt en stund, numera nås han på sitt nya nummer som kan erhållas från honom om ni tycker ni behöver det.  

Nej, nu blir det nog inte roligare än så här. Ska masa mig mot spisen och försöka åstadkomma en delikat middag. Blir Pasta Carbonara med kalkonbacon, ska bli intressant och se om han märker att det är ett lite nyttigare bacon.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar