19 januari 2018

BraFredag


Jag gjorde en bejublad debut på SATS idag. Det var mot förmodan faktiskt jättekul och min PT/sjukgymnast var fantastisk pedagogisk och förklarade alla övningar jag skulle göra.  Vad jag skulle tänka på, hur det skulle kännas, vilka muskler som arbetade m.m. Han hade satt ihop ett personligt träningsprogram anpassat för mig som såklart var skonsamt mot min nacke.
Han var med mig hela tiden och visade hur allt skulle gå till och kontrollerade att jag gjorde rätt. Allt för att minimera mera skador och värk. Jag började och avslutade med 10 minuters cykling. Gjorde av med 84 kalorier på den cykelturen, ändå kom jag ingen vart.  (Hade behövt cyklat till månen efter kvällens kaloriintag)

Roligast var ändå när David frågade vilken bålövning jag hade som favorit?! Ehhh, lilla David framför dig ser du en medelfet dam i övre medelåldern som aldrig någonsin satt sin fot eller tränat på ett gym.
Var skönt att få skratta en stund....bålövning?! fnissar fortfarande...

När jag kom hem hade jag ont som attan, värre än vanligt och det blev ett par timmar i vågrätt viloläge och smärtlindringstabletter.
På tisdag är det dags igen och jag är taggad till tusen. Nu jäklars ska jag bygga muskler i nacken och bli stark.
Måste uppdatera mina träningskläder också märkte jag, dom flesta var väldigt färggranna i neonfärgade kläder medans jag körde det säkra kortet, svart....svart slankar har jag hört. Fast jag vette fasen om det verkligen gör det.


Gustav i vinterskrud


Facetimat på sniskan med dessa godbitar  ❤❤❤


Gustav mitt i spenaten


Körde lite enkel plockmat och tortillapizza till middag i kväll. 
Erika hälsade på och vi fick en mysig middag tillsammans med god mat och gott vin.


Senare på kvällen kom det vinleverans. 6 flaskor italiensk rödvin i fin trälåda, hoppas det är gott. 
Nu har vi så mycket trälådor så vi kan elda med dom ifall det blir vedbrist i vedboden.
Idag så satte förresten Rudolf personligt rekord i morgonrockspåklädning. Redan 15.30 var den på, busigt va?

Trevlig helg på er!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar