5 januari 2018

FredagIgen


Fredag igen och min 10 dagars långledighet är till ända.
Känns faktiskt helt ok att återgå till arbetet i natt. Jobbar fortfarande 50 % vilket betyder varannan natt. Precis vad min nacke klarar av...nästan.
I går var jag på min 6:e akupunkturbehandling och jag är ledsen men näe det funkar inte. Två behandlingar nästa vecka sen bryter vi om jag inte känner någon bättring.
Fast i morse kände jag mig förvånansvärt skaplig, långt i från smärtfri men ändå mindre smärta och lite mera rörlig.  Låg min vana trogen i soffan och tittade på Nyhetsmorgon för att sedan få ett ryck. Inte ofta dessa ryck infinner sig numera så det är bäst att ta chansen.
Jag bäddade rent i sängen, tvättade, tumlade och bråkade med jätte-dra-på-lakanet för att få det på plats på våran jättesäng. Dessa dra-på-lakan finns inte i Sverige att köpa så varje gång våra vänner eller brorsan åker till USA blir det en önskelista från mig med nya lakan. 
När jag ändå var igång så rev jag ur hela min garderob. Slängde allt som är för litet, för stort, utslitet eller som jag inte använder i en hög på golvet.
Blev en jättehög som jag får be Rudolf om hjälp att ta reda på när han kommer hem. Hittade nämligen ingen sopsäck. 
Tog ett varv med dammsugaren också för att spä på nacksmärtan ännu värre. För det där rycket var såklart inte det bästa att roa sig med. 
Nu ligger jag här igen och är ynklig. Tänk att man inte ska klara av att röja runt lite utan att bli helt sänkt.
Ska försöka ligga still nu ända till det är dags att åka till Brunna och besikta bilen vid 15.30.
Gustav är jag fortfarande orolig för.  Tyckte han gick bra i morse men nu så hoppar han på tre ben och haltar lite till och från.



 Den här lilla killen då? Här var han en liten solälskande bebisfralla. Han längtar också efter solen och värmen precis som jag.

Trevlig helg på er, hör väl kanske till att avsluta med.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar