8 januari 2018

SöndagsMysMedHjärtat

 I söndags var det tidig uppstigning. Vi skulle på Disney on Ice i Globen. Eller floden som Stella trodde den hette först ❤
Tror inte riktigt hon förstod vad vi skulle göra där inne i den jättestora bollen mer än att Anna och Elsa skulle åka skridskor.


Riggad med blinkande epilepsiframkallande ljusstav var vi redo att intaga våra platser belägna på långsidan rad 8, vi såg kalasbra.


Spännande och förväntansfulla med popcornpåsen i knät. En påse som enligt innehavaren för övrigt ska återanvändas till kommande svampplockning med morfar när väl svampsäsongen är här.

 

Första akten var en timme och började med att värdarna Musse och Mimmi hälsade välkomna och babblade en kort kort stund. Sedan var det en lite väl långrandig historia med enbart Toy Story, i en hel timme. Stella var duktig och tittade men hon har, tror jag, aldrig sett just Toy Story. 
Hästen, hunden, grisen och dom andra leksakerna tyckte hon var kul men jag tyckte faktiskt att det var väldigt segt. Tror att det var flera barn än Stella som väntade på Frost. Sen kan jag tycka att en sådan gammal produktion som Toy Story fick så mycket utrymme. Fanns det verkligen inga andra nyare grejer att visa?


















 Efter halvtidsvila med toabesök och inköp av lite blodsockerhöjande att stoppa i munnen var det först bl.a Bilar, Lilla Sjöjungfrun och sen kom då äntligen Elsa, Anna och Olof ut på isen och Stella och 90 % av alla andra barnen var mer än nöjda.

Vi hade i alla fall en jättemysig förmiddag tillsammans. Hoppas vi kan ha det som en återkommande aktivitet varje år. 

Tror Stella var mest nöjd över att hon fick se Globen, det pratade hon om hela vägen hem i bilen.
Får ta en tur när det blir varmare och åka och titta på jättebollen igen, det skulle hon uppskatta.

Nu är det dags att hoppa i säng. Ska upp okristligt tidigt i morgon för mitt sjunde akupunkturbesök.
Tror faktiskt det börja hjälpa nu.....jippie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar