31 januari 2018

InteMycketAlls




Jag kommer aldrig i säng i lagom tid. För en stund sen infann sig ett utav dessa städryck som jag ibland (inte ofta) drabbas av.
Den här gången fick hyllorna i köket sig en omgång. Plockade ner rubbet, diskade, skrubbade granitbänken, vedspisen och allt annat.

Uppfann en liten bra grej i form av en gammal antik plåtburk som jag ställde i början av bänken. Där är tanken att Rudolf ska lägga ALLT sitt bråte när han kommer hem från jobbet. Det är så mycket som han har i fickorna som bara slängs upp på bänken i hallen. Jag hatar det, eftersom det inte är en avställningsyta.
Jag brukar såklart också belamra den med grejer men nu är det slut med det. Hädanefter läggs alla laddare, halstabletter, skruvmejslar, batterier till hörapparaterna, plåster, handkräm, mynt, pennor,  trutvalla och gud och hans moster i denna vackra plåtburk. Lätt för honom på morgnarna när han ska i väg.
Ska bli kul om det fungerar, gillar som sagt inte när det är grejer överallt.

Var kanske inte det smartaste att köra ett städpass i kväll. Har haft mer ont i dag och nu tycker jag inte att tabletterna hjälper som tidigare heller.
Har kanske ondare idag eftersom jag körde på lite hårdare på Sats i morse. Cyklade en hel mil! 5 km som uppvärmning och därefter körde jag alla mina övningar för att sedan avsluta med ytterligare 5 km.
En övning när jag står mot en vägg och vrider huvudet åt sidan samtidigt som jag lyfter armen gjorde mig yr. Blev lite rädd och slutade snabbt, satte mig ner en stund tills det kändes bättre.

Vi är ett bra gäng i vår grupp. Alla pratar med alla, utbyter tips och erfarenheter och peppar varandra.
Jag tycker det är jätteskoj! Ingen siktar heller på att bli Miss eller Mr Fitness nästa år (utom jag då) Nej, här snackar vi rehabträning.
Roligast idag var när en kvinna utbrast "Va! Det kan man verkligen inte tro!" När vi kom in på hur gamla vi var och jag berättade att jag skulle fylla 60 om två år.

Tog en sväng till mamma på eftermiddagen. Var som vanligt klackarna i taket av positivitet.
I morgon är det sushionsdag med Catta och sen ska jag shoppa lite glitter och glamourpynt till lördagens schlagerfest.

Japp, det var väl allt från eran lilla favorit. Och jädrar vilket högintressant inlägg om städning, plåtburkar och klena kärringar jag bjussade på.

Ha det gott igelkott!


Katten körde korsade ben i kväll

Nystädat och garanterat dammfritt. Studera gärna plåtburken till vänster i bild.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar