29 juli 2019

ÅterbesökVeterinären



Gustavs återbesök hos bästa veterinären Mirjam i dag gick bra. Han är fantastiskt duktig min lilla kille. Har ju varit på ett och annat veterinärbesök genom åren, kraken. Börjar bli van.
Mirjam lyssnade på hjärtat och vägde honom. Hjärtat låter inte bra, blåsljudet är kraftigt och sen hade han gått ner ett par hekto sen senaste besöket för bara 14 dagar sedan. Oroväckande! Problemet med blåsljudet ville och måste Mirjam kolla upp och därför kommer en utredning påbörjas. Känns bra såklart.
Ett ultraljud i augusti är inbokat för att se om det är något klaffel eller så och troligtvis kommer han få äta hjärtmedicin livet ut.
Han kommer också vara i riskzonen när han ska sövas i framtiden. Patienter med hjärtproblem sövs inte gärna tydligen.
Låter inget vidare eftersom vi åtminstone 2 ggr/år friserar honom och då sövs ha alltid.

Han är i alla fall som vanligt, äter, dricker, busar, gosar, jagar och sover bra. Han verkar inte på något sätt må dåligt och det är jag glad för.


Min lilla prins hos veterinären ❤

I fredags kom äntligen våra specialbeställda rullgardiner/solskydd från Skånska Byggvaror. Bara tre veckor för sent.
Efter en del tråkigt bjäbb och diskussioner fick jag dom uppsatta som jag ville och dom fyller sin funktion alldeles ypperligt. Fantastiskt skönt när eftermiddagssolen inte lyser in i uterummet.


Anne tipsade om en sida på Facebook som jag i går kväll fastnade på. Jag skrattade så tårarna rann. Vem kommer på alla dessa sjuka skämt egentligen?

I morgon ska jag på roadtrip i Annes nya finbil. Enköping och Mel´s Garage/Café ska få den stora äran att ha oss som gäster.
Jag har redan siktat in mig på glass! En stor glass! Tänkte att om jag skippar frukosten och äter glass i stället som frulle på Mel´s. Det låter väl som en bra idé?





1 kommentar:

  1. Skönt att höra att det är bättre med Gustav. Min Musse hade också blåsljud på sitt hjärta, jag gick till Elisabet på trimmis, Arken och helfriserade honom utan sövning. Tipps baara....

    SvaraRadera