12 juli 2019

DetRullarPå



Fredag och mitt återhämtande/slöande fortsätter i sakta mak. Ser riktigt snygg ut nu i fejset, det mesta har lagt sig. Men jag är rädd att det inte är för evigt, kommer säkert ett bakslag när cortisonet slutat verkat.
Nu i helgen ska Carlos och jag bli i sambos två nätter när lilla familjen åker till Kålgården som Stella envisades att säga tidigare. Tror faktiskt hon lärt sig säga Kolmården nu.
Fast vi kommer såklart vara här hemma på dagarna och sova i Kungsängen på nätterna, som vi alltid gör.
Blir vädret hyfsat hörde jag maken svamla något om att han skulle åka ut med båten och det får han gärna göra.
Jag är inte direkt intresserad att tillbringa tid i denna fuktiga båt som läget är nu med min allergi.

I går var Emilie, Alessia och jag och hälsade på gammelmormor. Stella var hemma och lekte med en kompis på gården, stora tjejen! Vi hade handlat fika med oss och jag tror mamma uppskattade besöket.


Jag kom på att när vi flyttade mamma till servicehuset sparade jag en liten påse med Owes gamla leksaksbilar. Letade fram påsen och Alessia blev förtjust. Hon gillar allt med hjul på och vi hittade bl.a en sopbil, en glassbil, en brandbil och en bärgningsbil.  Owe är 62 år! Bilarna har alltså några år på nacken men gick alldeles utmärkt att leka med ändå.


Mamma har massor med fina fotoalbum med bilder från allt ifrån när vi var små tills för några år sedan. Prydligt inklistrade i album. Vi hittar alltid massor med roliga bilder och Alessia pekade på en bild på Emilie när hon var kanske 7 år och sa "Stella". Kanske finns en liten likhet ändå?


Min lilla fina pappa ❤ med sina älskade barnbarn som han gjorde allt och lite till för ❤
Bilden är från 1993 och Emilie är 8 år och Erika 6 år.


Snackar lite med Gustav
❤ 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar