19 juli 2016

BaraBarnBarn



Redan tisdag och jag konstaterar att snart är familjen hemma igen.  Vet att Carlos kommer bli jätteglad när dom kommer hem på fredag, jag blir såklart också jätteglad.
Vad har vi pysslat med dessa två dagar sen jag hängde härinne sist? Inte mycket kan jag lugnt säga utan att ljuga för mycket.
Vi har inte gjort så mycket mer än att promenerat, idag blev det lite för mycket för foten min. Som tur var så träffade vi på snälla Elina som erbjöds sig att ta Frallan på en lång kvällsrunda så foten fick vila i högläge. Nu känns det redan bättre. Tack snälla du!
Carlos hade galopperat på bra och var helt slut när dom kom tillbaka strax innan 21.00, så han sover nog gott i natt. Det gör han alla nätter förresten, tätt intill mig eller vid fötterna.
Annars så har vi varit några svängar till min mamma och hälsat på. Sen åkt bil såklart, favoritsysselsättningen för Carlos. Han gillar det!

I morgon ska det bli 25 grader varmt, inte det optimala när man är hund. Vi får hålla oss i skuggan och hoppas att det fläktar lite.

Fick lite bilder från Emilie nyss, alltså Stellas hår!! Det småkrulliga har plötsligt i den Italienska hettan blivit till större lockar. Vilken kalufs!


Tror Fransosen börjar bli trött


Så där ska det se ut! Frukt är godis och är det semester så är det. 


Underbara barn! Myggbett i pannan och läskande citronsorbet i glaset. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar