10 juli 2016

InteNågeSurTant



Idag har det inte hänt ett dugg. Jag har inte ens varit utanför tomtgränsen utan hållit mig under parasollet i skuggan. Rudolf har snickrat staket hela dagen, blev jättefint och halvklart eftersom han räknat lite fel så några flera brädbitar måste köpas.
Varit en ganska trist dag och värre blir det. Vi ska nämligen gå båtvakt i kväll och ända till klockan 05.00 i morgonbitti.
Så förbannat dålig planering! Men inte sjutton tänkte vi på någon EM-final i fotboll när vi prickade i oss på vaktlistan för ett halvår sedan.
Nu ska jag alltså inte få se självaste finalen när jag sett i stort sett alla matcher hittills. Känns surt och bittert!
Tar med mig Ipaden och hoppas att det finns något tillfälle att se lite av matchen, men är man båtvakt ska man väl jaga eventuella båttjuvar och inte glo på fotboll.

Hoppas Frankrike vinner och hoppas nummer 2 att matsäcken räcker hela natten och hoppas nummer 3 att vi håller oss vakna.
Tvingade Rudolf att vila nu på kvällen men såklart var det något högintressant tv-program som var viktigare än lite sömn. Ovanliga djur i Borneos djungel var roligare.

Nu ska jag fixa lite mackor och packa kläder i fall det blir kallt?! Fast det är klart det inte blir det. Enligt väderappen så ska det vara cirka 16 grader i natt. Bra då slipper vi frysa.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar