16 juli 2016

BraFredagMedGodMat


I går hade Carlos och jag en toppendag. Vi sov länge,  gick inte upp förrän vid niotiden. Har väl aldrig sovit så länge den senaste tiden. Tror kroppen tar igen sömnbehovet nu sen veckorna då jag inte sov alls när jag var nyopererad, less, störd, deppig, orolig och gränsfall till psykiskt sammanbrott. Skönt är det i alla fall. Sover dessutom utan öronproppar, vilket var totalt omöjligt innan Carlos opererade andningsvägarna. Nu snarkar han knappt ingenting i alla fall inget högt. Så mysigt att dela säng med honom och i går så var han först upp i sängen när vi skulle sova. Gullfisen!


Vi fick oväntat besök i går, alltid lika kul. Rudolfs bror Ulf och fina hunden Dina var på promenad och tittade förbi.
Carlos blev alldeles till sig, han tyckte nog Dina var både ursnygg och luktade gott.
Dina däremot tyckte nog detsamma fast inte om Carlos utan om Rudolf. 


Vid 17.00 så var vi bjudna på middag hos Ingrid och Micke. Carlos fick såklart hänga med, inbjudan gällde för honom också som tur var. Jag vill helst inte lämna honom ensam hemma, tycker han är så mycket själv ändå. 
Det gick jättebra, han satt och höll koll på omgivningen och höjdpunkten var nog när han träffade en fräsande igelkott i buskagen. Han tyckte det var jättespännande. När vi gick promenad fanns det många nya goda dofter att nosa på. Frallan blev dock lite avundsjuk när Micke bjussade igelkotten på Brieost och salta kex. Kotten smaskade i sig allt medans stackars Carlos fick titta på. Stackarn!


När man som ni redan vet blir bjuden på mat tillagad av mästerkocken Ingrid så slickar man gärna tallriken. Det här är förrätten! Maj gadd! Löjromspizza och jaaa, vissa slickade tallriken. Västerbottenost på ett tortillabröd gratineras och sen toppar man med cremefraiche, löjrom, silverlök och lite gräslök. Var fantastiskt gott!
Hade fullt upp med att njuta av resten av middagen så inga flera bilder blev avfyrade. Allt var så gott!



Vid 22.00 så tackade vi för oss. Det började bli kallt och min fot gjorde lite ondare än vanligt.
Jag skjutsade hem Rudolf, pussade Gustav, hämtade tepåsar och sen åkte vi hem till Kungsängen för att sova. Var 13 ynka grader..helt galet. Svensk sommar när den är som bäst.


Misstänker att Stella inte behöver frysa nästa vecka.


Fick den här söta bilden igår av Emilie. Stella åker tåg med kusinerna. Kusinerna som hon avgudar mer än något annat. Tänk att hon får tillbringa hela dagarna med dom, vilken lycka!


Haha, här ser ni Carlos i gårkväll. Först upp i sängen...men kom då mormor!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Blir väl en liten runda i skogen, följt av jaga katt, tugga tuggben och ligga ute på gräset och spana. Är lite rädd att Carlos har tråkigt och längtar efter sin familj.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar