14 juli 2016

MyNumberOneCarlos



Den här veckan kommer det mest visas bilder på den här killen, blir såklart så när vi är tillsammans dygnet runt. Vi gör inte så mycket om dagarna, jag är ju trots allt sjukskriven men några korta  promenader blir det förstås. 
Är rädd att han får för lite motion, jag kan varken gå fort eller långt. I kväll ville han gå lite längre, så fick det bli. Fast självklart inget maratonlopp, bara ett extra varv runt grannkvarteret.
Annars så har vi mest hängt ute på gräsmattan, vi har gungat i hammocken, varit hos min mamma två gånger och tittat på när Rudolf har målat garaget. 

Nu har vi tittat på Victoriadagen och jag blev besviken. Seg trist och lång sändning med en ny programledare som inte alls kände sig bekväm. Vilket resulterade i krystade skämt och oordning bland manuskorten. Jag saknade Mark Levengoods proffsighet och tokiga mellansnack.
Och varför spelades det musik när Victoria lämnade över priset till Henrik Lundqvist, hade varit kul och hört deras konversation.

Snart ska vi sova, ska bara ut på en liten pinkrunda. Så här dags är frallan inte det minsta sugen på promenad. Blir oftast en liten sväng runt området bara.

I morgon har vi inget planerat mer än på kvällen då vi är bjudna på middag hemma hos Ingrid och Micke. Det kommer bli skoj och supersmarrigt som alltid när Ingrid bjuder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar