28 juli 2016

TisdagMedVänner




I går kväll så regnade den inplanerade invigningen av våran loungegrupp naturligtvis bort. 
Trist när jag hade sett fram emot en varm sommarkväll med våra vänner i sköna utemöbler med tjocka härliga sittdynor med komfort i högklass.
Nu blev det altanen i stället, funkade det med trots att den knappt håller ihop. Regnar in från taket gör det också. Även altanen står högt upp på to-do-listan, vi väntar bara på Lottovinsten först. Den verkar dessvärre dröja. Tokdyrt med inglasning av altanen.
Vi var inte ensamma heller, en sabla massa getingar ville också smaka på vår lilla buffé av goda salamikorvar, prosciutto, ostar, kex, meloner, caprese, grissini, pesto, fikonmarmelad m.m. Ingrid hade gjort en förbaskad god röra som jag inte kommer ihåg mer än att det var mandel i. Supergod!


Gustav fick en fin presentpåse med olika kattmatsburkar av Micke och Ingrid. Han blev jätteglad och mumsade i sig en på direkten.


Jag tog inte ett endaste kort utan Anne var kvällens fotograf. Jag älskar italiensk plockmat! 


 Goda, goda italienska rödviner


Jag gjorde den mest simplaste desserten man kan göra, Gino. Istället för att riva vit choklad så köpte jag chokladen i knappform.


En stor klick vaniljglass över den varma frukten och smälta chokladen sen var det bara att njuta. Alla gillade det utom en...guess who?

Vid midnatt tackade våra gäster för sig och gick/cyklade hem. Hoppas dom var mätta. Vi hade som alltid en mycket trevlig kväll tillsammans och det bästa av allt? Invigningen! Det blir läge för ett försök till, bra va?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar