13 juli 2016

CarlosOchJag

Idag var det alltså dags att ta över ansvaret för lilla Carlos. Ska förstås bli jättekul meeeen.......som Tony Irving säger, jag har fortfarande filmen på näthinnan, när han bara låg där helt livlös och utan andning den där dagen i april då vi nästan förlorade honom. Jag kommer aldrig att glömma,  det var fruktansvärt!
Jag försöker intala mig själv att det var en engångsföreteelse och att det aldrig händer igen.

I går var vi bjudna på middag hos Stella. Jogge hade brassat en fantastiskt god Carbonara och jag åt två portioner utan att skämmas. Stella har fått ny favorit, nämligen Moff-Haa, och hon hade fullt upp med att roa honom på sitt lilla sätt. Vilket gick hem som synes, han drar på smilbanden i alla fall.


I morse var vi på plats redan klockan 9.30. Medans Rudolf parkerade bilen haltade jag in lite före. Stella blev glad och jag fick en stor kram men sen så sprang hon till grinden igen och ropade på...vem tror ni? Moff-Haa såklart. Lilla gullungen blev överlycklig när han äntligen kom och sen var det morfar som skulle klä på strumpor, skor och såklart fick mest kramar. Vart ska du flyga Stella frågade jag. Hon svarade "talen" och visade med lilla pekfingret upp i luften som ett flygplan och gjorde något rart  flygplansliknande ljud med munnen. Puh, vad jag kommer längta efter henne. Saknar henne redan.

Nu har Carlos och jag precis kommit hem till Kungsängen igen efter en heldag hemma hos oss. Vi kommer att sova här, blir lättast så eftersom Gustav inte är något större fan av Carlos. Blir svårt när Gustav sover i våran säng vilken även Carlos vill göra. Då fungerar det här mycket bättre, blir lite bilåka fram och åter men Carlos älskar att åka bil så det är bara roligt för honom.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar