16 juli 2016

VilseISpenaten

 Innan vi åkte hem idag så åkte jag ner till Frölunda friluftsområde så Carlos skulle få rasta sig lite.
Är så fint där nere vid vattnet och vi har gått där många gånger. Carlos gillar det också. Idag var tanken att vi inte skulle gå så långt på grund av hälsoskäl hos undertecknad. Därför valde jag en annan stig där vi aldrig gått förut.
Men vad hände? Jo, vi gick vilse, helt galet.  Fast det var inte så farligt som det låter eftersom jag skulle kunna vända och gå tillbaka samma väg, då hade vi kommit till bilen på parkeringen.
Men jag ville inte det då Herr och Fru Svan med två bebissvanar var väldigt uppkäftiga mot oss när vi gick förbi tidigare. Jag var livrädd när dom fräste, flaxade och bredde ut sina vingar och kom emot oss. Carlos blev mest glad och nyfiken och hade jag kunnat sprungit hade jag givetvis gjort det.
Men till slut stannade svanjävlarna och vi kom undan helskinnade som tur var.

När vi gick där och letade efter "rätt" stig så ringde Rudolf och undrade var vi var. Var ju i och för sig väldigt rart av honom men inte fick jag något direkt medlidande av honom när jag sa att vi gått vilse. Han skrattade bara och utbrast: Vilse? I Frölunda? Hahahahaha! Omöjligt!

Till slut så vände vi och gick tillbaka och då helt plötsligt så dök rätt stig upp. Det visade sig att jag hållit mig längs strandkanten lite för länge och därför kommit ur kurs.
Carlos var duktig och travade på bredvid sin halvt snyftande mormor och när vi äntligen kom hem så var vi trötta och törstiga båda två. Jag hade dessutom ont i foten, blev nog lite för långt för mig att gå.


Resten av dagen har vi mest vilat i hammocken. Blev en liten promenad på eftermiddagen också. Tyckte synd om Carlos han ville gå längre, satte kurs mot Lejondal där vi brukar gå. Han är så duktig att gå numera, orkar mycket mer sen operationen. Men jag tvingade honom att vända då jag var rädd om min fot som smärtade mer än vanligt. Stackars Carlos!


























Vid trefikat i dag så bjussade Rudolf på glass. Mormors godaste var väl passande? Carlos var sugen förstås och gjorde sitt bästa för att försöka få sig en slick. (Vilket han naturligtvis INTE fick Emilie och Jogge!)


Stella flyger flygplan, spännande!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar