26 juli 2016

NärTvåMänGörSakerTillsammans



I går kväll så fick jag den stora äran att mysa med den här vackra killen. Det är inte bara jag och hans mamma och pappa som tycker han är vacker. Han har vunnit det mesta när han tävlat runt om i världen. Han är ett riktigt praktexemplar lilla fina Shamus. Fast såklart var Gustav skeptisk, han tänkte nog "inte en byracka till" när han försiktigt smög förbi på behörigt avstånd.


Vi satt i soffan (för tillfälligt är våran fina loungegrupp utflyttad på gräsmattan) ben mot ben och tittade på när det jobbades några meter därifrån. Shamus var dock lite mer intresserad av vad kissen tog vägen.


  Rudolf fick hjälp av Niclas att bygga ihop våran ställning inför den kommande målningen. Såg ut som dom höll på med plockepinn ett tag. Både Shamus och jag tyckte det var jättekul!


Tycker det är lite läskigt att Rudolf ska stå där uppe och vingla när målningen sen är igång. Blir en våning till än vad bilden visar. Kanske bäst att se över livförsäkringen innan han klättrar upp.

I kväll ska vi ha en liten enkel tillställning här hemma. Sex stycken av våra rara vänner kommer på lite vin och tilltugg, allt i italienskt tema såklart.
Tanken var att vi skulle inviga just loungegruppen men såklart spår vädergudarna regn ikväll. Jäkla typiskt när hela veckan tidigare har bjudit på varma härliga sommarkvällar. Man får aldrig vara glad.

Får väl ta plan B då, under tak på altanen eller i värsta fall, plan C inne i köket.
Fast Ingrid är smart hon! Om vi inte kan sitta i våran grupp ute så blir det ju ingen invigning och därmed så har vi den tillställningen kvar och ännu en chans framöver. Man måste se det positivt!

Ska strax sticka och handla det sista till kvällen, tänkte faktiskt ge mig på att göra världens simplaste dessert. Vad det blir kommer ni säkert bli varse om framöver.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar