28 juli 2016

TillHavsRoséIdagIgen

Onsdagen började med en slöochslappmorgon och en frukost av det enklare slaget tillsammans med Dr Phil. Sen helt plötsligt kom lilla familjen på oväntat besök. Oj, vad glad jag blev, Stella sprang med öppna armar mot mig och ropade mojmoj....tills hon fick se idolen...Moff-Haa. Då sken hon upp ännu mer, sötungen. Tänk att morfar kan vara så populär, fattar inget?

Fast Moff-Haa hade inte så mycket tid att leka med barnet i fråga. Han skulle lämna in bilen på södra sidan om stan för att få en dragkrok monterad på den. Eller få och få, han fick ju naturligtvis betala för svansen. Hoppas bilen fick bedövning bara, sånt där kan göra ont har jag hört.



Idag lekte vi bl.a EurovisionSongContestbesökare med mitt fanpass runt halsen. Bra att hon övar, om några år är det dags att ta med henne på Melodifestivalen för första gången. Kanske borde ge henne en fjäderboa och glittertopp också?
Men Duplodjuren gillar hon mest, var ett mycket bra köp när jag köpte den där stora påsen med Duplo av Gunilla tidigare i år.
Vi tog oss även en tur till min mor för att muntra upp henne. Köpte med oss glass och bullar och jag tror hon blev glad att se dom små sötnosarna.


Mor kvällskvisten tog vi med oss Micke och Ingrid på en båttur. Var riktigt mysigt fast jag var lite rädd när jag skulle försöka att komma ombord med min defekta, värkande fot. Men när jag väl kommit ombord så rörde jag mig inte ur fläcken.
Micke fick vara hoppilandkalle, ankarikastare, ankarupptagare och den som hänger ut fendrarna när det är dags att parkera...sorry! angöra bryggan. Han skötte sig bra, så bra att han till och med tappade sina glasögon i vattnet. Som tur var var det några billiga läsglasögon bara.Värre var det förra året då Rudolf tappade sina nya hörapparater när han dök från båten, det blev dyrt för klantarslet.


Till havs!





















Ingrid och Rolf badade i det 22-gradiga vattnet.  Jag höll mig i båten, hade aldrig kunnat hiva mig upp för badstegen när inte foten är ok. (Ber om ursäkt för tjatet om min onda fot)
                                                                    
Vi dukade upp en repris från gårdagen. Blev en del över och det smakade fantastiskt gott idag med. Ingrid hade med sig en flaska rosé som vi flickor avnjöt i den sköna kvällssolen. Flickorna i det här fallet var Ingrid, jag och Rudolf.


 Motljusbild på två pojkar, en sol, lite moln och vatten


Vid 20-tiden fällde kaptenen ut landningsställen på plats B45 på Arkens Båtklubb. Gick ju bra det där, min premiärtur i år på M/S Nari.  

Nu tittar Rudolf med stängda ögon på Morden i Midsomer. Gustav är ute och spatserar och jag borde kanske tänka på refrängen jag med.


PS: Som ni märker skrev jag inlägget sent i går kväll men av någon underlig anledning så gick det inta att publicera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar