1 juli 2016

PolskKattMatOchItalienskaRödviner



Den polska kattmaten visade sig vara en riktig delikatess. Burk nummer två slank ner i ett nafs. Herregud vad han åt kissen! Nu får man väl börja se sig om efter en polsk kattmatsimportör. Känner ni någon? 
Han är annars ganska kräsen när det gäller burkmat, men som ni ser så var det här inga konstigheter.


Har inte gjort så mycket sen sist. Behöver inte göra så mycket, är bara så extremt glad att Rudolf har semester och finns i närheten. Han håller på med sitt. I förrgår städade han och röjde massa gammalt skit på tomten. Tog Niclas till hjälp och körde flera vändor till tippen. Han har rensat ogräs, sått och gödslat. Jag tittar mest på och är inte till någon större hjälp. Idag har vi beställt nytt material till det ruttna staketet och vindskivorna. Färg till husmålning är också inköpt.
Mycket som släpar efter med huset när han tokjobbat alldeles för mycket dom senaste åren.

Själv så trivs bra med livet just nu, mår fint, känner mig lugn och tillfreds och har inte ont i foten (bara lite på en punkt ibland). Det bästa med allt? JAG SOVER på nätterna!  Kan ni fatta hur skönt det är då?

Hoppas det håller i sig bara! 

 

I onsdags efter att Rudolf och Niclas jobbat hårt så ville vi bjuda Niclas på middag som tack för hjälpen. Han var sugen på Dammstugans vedugnspizzor och så fick det bli.  Detta trots att Rudolf tackat nej till Emilies invit om middag på just W tidigare under dagen.  Han är ju som ni vet inte så intresserad av att åka till jobbet när han är ledig.  Men jag hoppas vi kan åka en annan gång med Emilie och gänget. Blev lite tokigt och missförstånd i onsdags. Jag älskar stället (sorry för tjat) och bara att få sitta där i denna magiska miljö en varm sommarkväll gör mig varm i hjärtat. Blev en fin kväll som alltid när man besöker W.

 


Idag har vi inte gjort så mycket. Fick ett fantastiskt roligt och otippat finbesök på förmiddagen. Merja och hennes man Björn var på genomresa och stannade till för att säga hej.
Var jättekul! 
Vi var en sväng till Bålsta för att fylla på vinförrådet. Sedan åkte vi på en sightseeing runt i Bålsta. Vi tittade på det nybyggda området Frösundavik, Lastberget, Hagviken, Fånäs, Skörby, Knarrbacken, Bastubacken, Viby och lite andra för mig obekanta ställen.  Sjukt skoj!
Blev en snållunch på Åbergs Museum, jag var inte så hungrig så vi...hrmmmm delade på en Club Sandwich.

Nu har min personliga assistent vilat sig lite och är i full färd med att tillaga kvällens kulinariska höjdpunkt. Verkar bli grillade hamburgare.  
Jag har det med andra ord ganska bra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar