17 mars 2017

FredagHelaDagen




Gårdagens inlägg satte besöksräknaren i spinn. Fast inte i lika hög utsträckning som när jag i december skrev om mammas behandling av vår egen kommun och biståndshandläggare, det inlägget lästes av över 3000 personer. Tror jag det, många känner igen sig och vet hur äldrevården av idag fungerar. Eller fungerar? Fungerar väl inte heter det väl snarare. Och värre blir det, garanterat.

Hälsade förresten på mamma i går som jag gör nästan alla dagar, försöker trappa ner men det är alltid något som ska göras, något hon vill ha hjälp med. I går handlade jag så hon klarar sig över helgen. Hon är försämrad nu märker jag, har svårare att gå och är så oerhört trött. Sover mest säger hon.

Längtan efter mina små gullefisar i går gjorde att jag bara tvungen att åka till Kungsängen och hälsa på.
Barnen blev glada och jag multitaskade som vanligt sittande på golvet i Stellas rum. La pussel och höll i Carlos tuggben samtidigt.
Viktigt att inte glömma bort Carlos, han är ändå nummer ett i barnbarnskaran. Han förtjänar all kärlek och gos den där lilla killen som jag tycker så mycket om.

Stella lekte mest med alla sina väskor, hon packar i, packar ur och "går till jobbet". Efter en stund så åkte jag hemåt när det var sängdags för henne.
Skönt att få lite kärlek från dom man älskar mest. Stella sa så gulligt  "mormor älskar mig" så rätt hon har och jag höll på att börja gråta av glädje när hon sa så.

Jobbhelg på ingång, får väl funka. Är van att jobba helger efter att ha gjort det i hela mitt liv. I morgon lämnar Erika Åland för någon dag och hälsar på oss. Vi tänkte testa Grilliant i Brunna, en förhållandevis ny restaurang som jag bara hört gott om. Bord bokat till 18.00 för tre hungriga människor.

Skönt för Rudolf att slippa stå vid spisen också...haha, han har ju fullt upp med renoveringen 2.0 här hemma. Tror han ska börja kakla badrummet i morgon. Låter minst när frugan ska sova skönhetssömn. Värre har det varit på kvällarna den här veckan då han har satt upp alla lister däruppe. Spikpistolen låter något förjäkligt högt! Gustav är skraj och håller sig utomhus.

Slut på svamlet! Ha en bra helg i solen! Själv ska jag som sagt till det sjunkande skeppet mitt s.k arbete.


 Mina tre lyckopiller utan inbördes ordning:


Vad vore livet utan er?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar