4 mars 2017

LyckopillerIsInDaHouse























 I kväll har vi en nattgäst. En liten nattgäst som innan hon somnade fixade både en fruktsallad och popcorn till oss. Middagen dessförinnan var hon inte speciellt intresserad av.
Vi var och hälsade på gammelmormor också och som vanligt tog Stella på sig rollen som förste diskare. Gick åt en del diskmedel kan jag erkänna. Men rent blev det!

Att natta Stella är tämligen enkelt, i alla fall de dagar hon inte sovit något på dagen, som i dag. Men det tog två Totte-böcker, skönsång av mig och lite akrobatiska övningar innan hon kopplade av.
Var in och tittade till henne nyss, blir trångt för oss i natt, hon ligger tvärsöver hela sängen.

Annars är jag grymt besviken över resultatet av kvällens Andra Chansen. Hade sett fram emot att få se Loreen och hennes fantastiska nummer live i Friends Arena om en vecka, men icke. Trist!
Tror inte folk i allmänhet förstår hur stor hon är i Europa och vilken artist hon är. Därmed gick Sveriges vinstchans i Eurovision i stöpet. Men skicka för all del Owe Thörnqvist...fatta att han är i final och inte en av Sveriges mest etablerade och proffsigaste artist, ett skämt!

Så här är det alltid, ska alltid vara en skräll varje år och det är bara att köpa. Vi kommer i alla fall ha jätteskoj som vanligt hela Mellogänget nästa lördag. Middag på Maestro, taxi till Friends, bästa parkettplatserna och kanske eventuellt blir det efterfest också. Ut och rulla hatt med Anne någonstans vore skitskoj! Var ett tag sen sist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar