22 mars 2017

FörsökaDuger


Hej på er! Mina läsare har numera drastiskt minskat till 19 stycken. Några fler kommer tillkomma så småningom när jag fått mailadresser till dom och kan skicka en inbjudan. Jag kommer ha bloggen låst ett tag, skittrist men så får det bli. Har tydligen några därute som gör allt för att sätta dit mig. Men den här gången gick det inte heller.

Anledningen till detta då? Ja, det vet ni redan säkert. Dessa falska människor ogillade mitt inlägg där jag beskrev känslan efter det senaste mötet vi hade angående den kommande förändringen (läs försämringen) på jobbet.
Dom ogillade det tydligen så mycket att dom var tvungna att maila och anmäla min blogg till min arbetsgivare som genast bjöd in till möte. Detta var då mina personliga åsikter om hur jag upplevde mötet. Och såklart hade jag inte namngett någon eller något. Jag vet vad man får skriva på bloggar, vi har yttrandefrihet i Sverige.
Min blogg är min dagbok och ventil som i 98 % handlar om mina barnbarn, Gustav, barn och Rudolfs räkmackor, vad vi äter och dricker och hur länge jag sover på dagarna, synnerligen intressant.

Ett möte jag blev kallad till sent en eftermiddag innan jag skulle jobba hela helgen. Ni lyckades! Jag blev helt ärligt skitskraj och trodde att nu är det kokta fläsket stekt och det skulle bli avsked per omgående.

Blev en helg med cirka noll sömn på dagarna, jag grubblade och kunde inte koppla av trots jag var jättetrött efter nattjobbet. Klockan 6,30 på måndagsmorgonen innan jag skulle tassa hem efter 30 timmars jobb den helgen så skulle mötet ske.
Jag blev förvånad! Denna människa var besviken att jag upplevt mötet på detta sätt som jag beskrev i inlägget och hon förklarade sakligt hur hon menade. 
Jag förklarade att jag tycker att all denna förändring och schemabyten inte gått rätt till, att dom mörkat, kort varsel och inte haft någon kommunikation alls. Hon höll med och frågade vad hon skulle göra för att jag skulle bli gladare och trivas bättre?!  Hon förstod även min ilska över att jag måste ta all min semester till mina inbokade grejer under året. Blir ju så när man får nytt schema med andra jobbhelger.
Vi pratade en dryg halvtimme och jag sa bl.a också att jag stängt ner bloggen och då blev hon förskräckt och ville att jag skulle fortsätta blogga för jag skriver ju sååå bra! Sen blev det gruppkram och jag åkte hem, lite lätt chockad utan vare sig straff eller uppläxning. Vad hände egentligen? Fattar nada!
Jag vet inte vad jag ska tro, kommer kniven i ryggen i något annat sammanhang snart eller?

Tills dess fortsätter jag att överösa er alla 19 läsare med bilder på mina lyckopiller!

Har varit hos Stella och Carlos i dagarna tre.  Jogge har varit i skolan i Gävle och jag har hjälp Emilie med småfisarna. Vi har haft så kul, Carlos och jag har gått långpromenader och Stella har jag hämtat från förskolan och fått rå om alldeles själv. Mysigt!

Ska strax åka till jobbet med blandade känslor. Vet att det kommer snackas en del om den här händelsen. Fast som sagt jag har inte gjort något fel och kommer kliva rakryggad direkt in i sandlådan.

    Vi gjorde pannkaka idag                                                                   Carlos gillar inte snöslasket!



Stella och en platt säl som hon gillar


Äntligen är kaklet på väg upp på väggarna 



Jag rockade sockorna på mitt eget lilla vis, har nämligen bara svarta strumpor




Mellis efter förskolan, Stella älskar granatäpple och färska hallon. Jag fick knappt smaka något.


Tröttfisen i soffan, inte så superpepp på morgonpromenad i slaskvädret 


Stirrar i taket och funderar, helt normalt



Idag hälsade vi på mamma, Carlos har börjat vänja sig vid hissen nu och går in ,med lite mer glädje än tidigare.


Vackra Lejondal Slott, här går vi ofta promenader frallan och jag



Idag tittade vi på Djursjukhuset med förtjusning


Tack gulliga Carlos för jag fått gosa med dig i dagarna tre




3 kommentarer:

  1. Vad fan händer??? Ringer imorn!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla för inbjudan till din fantastiska blogg.

    SvaraRadera
  3. Tack tack för att jag fått möjlighet att följa din härliga blogg. Å du, visst är sötnöten Stella ganska lik sin mormor - det tycker iaf jag 😊 Hoppas du får en härlig dag. Kram

    SvaraRadera