29 mars 2017

JaJädrarVadSnällaNiÄr

Blev succé det här! Det visste jag redan, men det är tack vare er läsare och ert positiva peppande som bloggen är igång igen. Känner mig uppskattad och det är jag väldigt glad över. Ni verkar ha saknat mig. Eller som mamma alltid sa när man var liten "Man saknar inte suggan förrän båset är tomt".

Hade massor med sidvisningar i går och till och med min trogna läsare uti världen (Mmmm, jag har faktiskt läsare i många andra länder också) var tillbaka i alla fall några av dom. Håller tummarna att resten också märker att monsterbloggartanten är back on track.
Ni är så välkomna tillbaka allihopa! Jag ska göra mitt bästa och fortsätta att öppet och ärligt skriva vad jag tycker och framförallt tänker om saker och ting.
Fortsätter givetvis även med mina berättelser om vardagliga händelser, trött och utarbetad make, övriga gulliga familjemedlemmar, gulligt barnbarn, gullig katt, gulliga Carlos, min gamla mamma och förstås det kommande lilla barnbarnet.
Sen kanske jag toppar med lite suddiga matbilder, tramsiga selfies och en eller annan reseskildring.

Jaja, det kommer bli som förut med andra ord då och jag är glad att ni hänger med.

Nu ska jag ta mig en liten äggmacka med kaviar och en kopp te. Märkte att jag hade 13 smartpoints kvar på dagens konto. Verkar inte ha ätit något alls idag, blir lätt så när man sover till 15.40.
Måste komma i form till sommarens stora händelse. Det är samma visa varenda vår. En liten tradition jag har och jag vet att jag klarar det. Viktväktarna är bara bäst! Jag äter det jag vill och kilona minskar, trolleri!


Den här grabben då, som kom in med en minimördarsnigel hängande i pälsen idag. Tur att den ramlade av på golvet och inte i min säng.

Tack och bock än en gång ❤



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar