2 mars 2017

överkörd.nu



Tunga dagar just nu. Det går runt i huvudet av att behöva oroa sig och tänka på min eventuella framtid på arbetet.
Har bestämt mig för att säga upp mig om vi ska gå på detta skitschema som ska börja gälla den 13/3.
Jag tänker främst på min hälsa, det är en ren hälsorisk att aldrig någonsin få vara utvilad mellan passen. Kommer aldrig vara tillräckligt återhämtad och risken för sömnstörningar, felbedömningar på arbetet och mina boendes säkerhet m.m är viktigast.


Jag har dessutom ett liv utanför arbetet, tro det eller ej. Hur ska jag orka vara en glad mormor, mamma, fru och barn när jag aldrig kommer få vara ledig lite längre och utvilad?

Dessutom alla roligheter jag bokat, betalt och planerat. Weekendresor, konserter, teater m.m.  Allt efter mitt nuvarande schema såklart. Kan bli så illa att jag måste ta semester alla dessa nätter och vill det sig riktigt illa så blir då min sommarsemester endast 2 veckor eftersom mina semesternätter inte räcker längre. FY FAN, jag är så besviken och arg! Och kommer jag ens få beviljad semester dessa inbokade grejer jag har?

Jag har ont i huvudet, är sjukt irriterad till och med på Gustav som jag aldrig är annars. Min lilla fis!
Det är så här nya ledningen alltså tycker vi ska må? Jag är inte ensam, det finns inte en enda kollega som hyllar det här schemat eller andra ändringar som ska ske.
Tre nätter är en tillräcklig långledighet har jag hört....? Tack och godnatt! Jag orkar inte, kan vi inte få ha det bra på jobbet, må bra och fortsätta göra vårt jobb bra. Dom boende kommer förstås bli drabbade när alla mår piss och är slutkörda. Tänker ledningen ens på det? Icke!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar