6 mars 2017

överkörd.nu



Blir mer och mer irriterad över hur ovisst och osäkert vi har det på jobbet. Hur vi blir behandlade, vi vet ingenting! Ska vi börja på ett nytt schema på måndag eller ska vi inte? NOLL kommunikation.
Det är inte bara jag som har ett annat liv förutom arbetet, jag vill veta och planera mina lediga dagar.
Nu vet jag inte ett skit och ledningen svarar med tystnad. Respektlöst!

Är man som en värdelös spelpjäs i ett poänglöst spel eller? Hur blir nästa vecka för mig, kan jag hämta Stella från förskolan någon dag? När ska jag planera mina besök hos mamma? När får jag sova? När ska jag vara vaken?
Kan tyckas som petitesser för er som inte arbetar natt men jag behöver veta hur mina veckor ser ut.

Höll på att klicka hem en superbillig resa till Mallorca i maj, 4200:- för oss två. Ving har just nu superbra priser just till Mallorca, men herregud det går inte. Har ingen aning om hur jag jobbar och vet inte hur många semesterdagar jag måste plocka ut till allt annat jag har planerat på mina lediga helger på nuvarande schema.

Ingrid och jag hade planer att åka till Mariehamn och hälsa på Erika en helg, hotell och resa ska bokas. Lika där! Vet inte vilka helger jag är ledig, fattar ni att jag är förbannad? Och Erika jobbar bara april ut i Mariehamn så det börjar bli lite ont om tid.

Lika bra att dra något gammalt över sig!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar