8 mars 2017

SkjutMig



Nu är jag arg, ledsen fast främst oerhört besviken. Har inte sovit något alls i natt heller, det här gnager hål i huvudet på mig. Nya nattschemat ska troligtvis starta 3 april.
Och jag har i natt konstaterat att min sommarsemester kommer inte bli lång. Jag har en ynka natt kvar att spendera av årets välbehövliga semester.
Resten, 13 st går åt till att behöva ta semester på i stort sett alla min redan inplanerade OCH betalade fritidsaktiviteter jag bokat på mitt nuvarande schema. Jag gillar att ha något planerat och längta till. Är det förbjudet eller?
Hade jag åtminstone fått en hint att ett schemabyte var i görningen hade jag givetvis avvaktat att bokat.

Men icke ett ord fast det tydligen var bestämt från dag ett när nya ledningen klev in, överkörd igen. Har kommer då plötsligt någon in och rör till allt, ställer allt på ända och vi blir drabbade. Vad är vi värda egentligen? Vi som ser till att verksamheten fungerar? Vi som jobbar med boende med långt framskriden demens, oftast underbemannade iaf dag och kväll. Det är ingen dans på rosor och JA jag har valt det själv och jag har trivts som fisken i vatten alla år, men nu? Är det förbjudet att ha ett liv? Fritid? Familj? Barnbarn?
Kommer alltså att arbeta hela jävla sommaren och inte få någon som helst tid för familjen, spontanresor och återhämtning.
Satsar på att ta min enda kvarvarande semesternatt i samband med min mastodontlångledighet på 7 nätter som det blev på nya schemat. Jippie! 8 dagars semester, hoppas det regnar så slipper vi hitta på något.
  • Italienresa
  • Bröllopshelg där jag råkar vara toastmadame, Vore dumt att arbeta då?
  • Tomas Ledin på Cirkus med hotellövernattning. Rudolfs födelsedagspresent (hemlig)
  • Barnvakta Carlos när familjen reser och hälsar på släkten i Italien
  • Sen en hemlig grej som kräver 3 nätter som jag inte kan skriva här. 
Summa 13 nätter. Skjut mig!
I natt är det jobb, min sista niodagars långledighet genom tiderna är över. Är trött, sliten och less trots att jag varit ledig. Men så blir det när jag inte kan sova på nätterna mycket beroende på den här plötsliga schemacirkusen såklart.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar