13 mars 2017

ViPåMello2017

Nu kommer jag bjuda på ett bildregn i en härlig salig melloröra. Har varken tid, ork eller lust att redigera bilderna. Tror att i alla fall vissa av er är så passa smarta att ni förstår att vi åt middag innan spektaklet körde igång på Friends Arena.

En middag som alltid äger rum på Restaurang Maestro på Ringvägen på söder. Lammracks för mig till varmrätt och sen som alltid en plockfat med röror, bröd och annat gott till förrätt som vi alla delade på.
Husets röda fick duga, det var gott! Vrålmätta fick vi i oss kaffe och vissa orkade dessert innan det var dags att bege sig ut till den väntande stortaxin.
Så himla smidigt med taxi till arenan, billigt var det också och vi slapp tunnelbana och förmodligen en del kaos.

I år hade vi som vanligt dom bästa platserna, en meter från catwalken och vi tackar och bugar än en gång Mia på Blixten & Co för hjälp med biljetterna. Vad gjorde vi utan dig?
Behöver nog inte skriva mera än vi hade återigen en härlig kväll på Friends. Rätt låt vann och jag önskar Robin lycka till i Kiev.
Ett Kiev som Anne och jag har bestämt att inte åka till. Vi väntar till nästa år då Robin tar hem hela skiten igen och vi får återuppleva ett Eurovision på hemmaplan. Yeah!

Varsågod, nu kommer det bilder i parti och minut:




Hej då Friends vi ses om ett år! Längtar allaredan!



Vi börjar bli vana att visa upp våra vackra fejs i tv, smällar man får ta när man sitter på främre parkett.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar