20 september 2017

IngenFörbättringGottVinKanske

Vad säger man? Statusen är precis lika som tidigare. Inte ett skit bättre och jag börjar tappa hoppet om jag ens kommer bli bra. Äter i alla fall mina värktabletter var fjärde timme, är tvungen för att huvud taget kunna fungera någorlunda. Använder flitigt min elektriska nackvärmare jag handlade på Lidl häromveckan. Är superskönt för nacken och axlarna.

Lunchade med Catta idag, åt våran favoritlunch på Lucky House nämligen sushi. Är galet gott och jag skulle lätt kunna äta det varenda dag fast då skulle man säkert lessna. Jag älskar sushi!
Åkte hem och sov tre timmar efteråt, har ingen ork längre och jag misstänker att tabletterna gör mig trött och orkeslös.


Vaknade när Rudolf kom hem vid 18.00. Han hade med sig dessa två trevliga trälådor under armen. För ett tag sedan så fick han något mailerbjudande om italienskt rödvin till ett mycket bra pris. Och såklart beställde han, tog lite tid eftersom han var tvungen att skapa konton med inloggningsuppgifter m.m. Något som han aldrig tidigare gjort och han muttrade en del för att det var krångligt.
Tror han trodde att det bara var att klicka på den gröna beställknappen och sen skulle vinet stå utanför dörren inom fem minuter. Men riktigt så enkelt var det inte.
Vi får väl provsmaka vinet i helgen och se om det var ett bra eller dåligt köp. Trälådorna var i alla fall fina.


På tal om italienska rödviner. Om exakt två veckor befinner vi oss i norra Italien med den här utsikten. Vi ska bo i Barbaresco på Casa Nicolina och ägna oss mestadels åt vinprovningar, besök på vingårdar, provsmakningsmenyer, tryffelmarknad, äta italienska delikatesser och bara ha det bra. 
Längtar så, har väntat nästan ett år på denna resa men är såklart orolig också hur jag ska klara av det hela när jag mår så här. Känns lite surt helt ärligt!

Vi är ett härligt gäng på 18 personer som på ett och annat sätt känner varandra. En del känner vi mer en del mindre men en sak har vi gemensamt och det är Eva och Åke. Dessa underbara människor som har ordnat rubbet med resan. Fixat, planerat, bokat vinprovningar, middagar, vingårdsbesök, hotell, flygbiljetter, hyrt bilar m.m. 
Är så tacksamma att vi blev tillfrågade om vi ville åka med, vet att det kommer bli en resa vi aldrig kommer glömma. Och med detta gäng kommer skrattmusklerna få sig en rejäl omgång, det är så härliga människor hela bunten.

Nu ska jag titta på Wahlgrens Värld på ipaden sen är det dags att sova. I morgon kommer min lilla fyrbenta favorit och hälsar på. Då ska vi mysa medans hans matte och lillasyster ska i väg på ett litet uppdrag.
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar