19 september 2017

KalasKrakenFiskTacos





I söndags så bjöd Stella in till kalas för dom närmaste. Vi hade ett litet paket med oss. Jag hade på Dollarstore plockat ihop en liten necessär med allehanda verktyg, snoddar, hårspännen, klämmor m.m så Stella kunde leka frisör. Hon gillar att kamma och fixa andras hår. Tror hon blev jätteglad och idag fick jag en bild när Jogge var kund hos Frissan Stella. Ska också boka en tid snarast.

Sin riktiga treårspresent, studsmattan fick hon ju som ni vet redan för ett par veckor sedan och den har hon inte ledsnat på ännu. Vilken tur!  Det hoppas friskt, upp och ner.






När gästerna gått hem tog vi med oss hela familjen och några till och åkte till Grilliant. Vi var hungriga och ingen orkade rodda någon middagsmat.
Stella var lite trött, ansträngande att ha kalas och vara igång hela dagen när man bara är 3 år. Men hon är så duktig och lättsam att ha i möblerade rum, haha. Sköter sig mer än exemplariskt. Bra föräldrar som uppfostrar sina barn till självständiga små fina individer.
Somnade snabbare än snabbast på kvällen, har knappt någon ork alls längre. Beror säkert på denna ständiga smärta och orörlighet. Vill inget hellre än att bli återställd, fast just nu känns det som det är ljusår innan man är där.





















Idag har jag varit hos dessa två gullfisar. Stella var på förskolan så Alessia och jag hade ett par timmar tillsammans då vi bara myste. Hon är så mysig nu, "pratar" och gurglar när man pratar med henne. Gulliga underbara barn ❤❤❤
Är orolig för min lilla Carlos. Han har en hudtumör på tassen och idag klockan 8.30 skulle den egentligen opereras bort. Men knölen har blivit infekterad och växt en del så i stället för operation blev det en 10-dagars antibiotikakur innan veterinären vill operera. Carlos var väldigt nöjd när vi fick åka hem igen. Men desto mindre nöjd när han fick ärva Stellas lilla babystrumpa på tassen. Han får absolut inte slicka på tumören nu. Och strumpa är behagligare än tratt försökte jag förklara för honom ett antal gånger. Men jag tyckte han såg ledsen ut kraken, min lilla kille ❤❤❤


 Glömde berätta om lördagsmiddagen Jogge och Emilie bjöd oss på. Emilie hämtade oss från anslutningsbussen i Bålsta när vi kom från kryssningen. När vi kom hem till oss så stod Jogge, våran egen lilla stjärnkock och styrde upp middagen. FISKTACOS! Rart av dom att föda oss med galet god mat.

Var så himla magiskt gott och jag glömde helt bort att ta en bild på läckerbitarna. Men jag snodde en från Emilies Instagram när hon gjorde dom en gång förut. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar