6 september 2017

GrattisStella


Idag fyller mitt lilla hjärta, min glädjespridare, mitt lyckopiller och min absoluta bästis 3 år.
Kan inte riktigt fatta att jag redan har varit mormor i 3 år. Hade jag vetat att det är så här fantastiskt att vara mormor hade jag blivit det för länge sen.
Stella flyttade in i mitt hjärta långt innan hon var född, det går inte en dag utan att jag tänker på henne och nu när hon är långt i från mig på sin födelsedag så längtar jag mer än någonsin till på lördag då dom äntligen kommer hem.
Pratade med henne i telefonen nyss och hon berättade stolt att hon minsann fyllde 3 år idag.
Min lilla älskade Stella ❤❤❤ Hoppas vi får många många år tillsammans!


Jag ser på alla bilder från Emilie att dom har det galet bra i Italien. I går fyllde Jogges mormor 80 år och det firades stort. Paola hade lagt ut en film när alla gäster sjöng "Ja hom ma leva" (som Stella sjunger) på italienska, engelska och svenska. Lät sådär om man tittar på Stella som höll för öronen, haha!


Men kolla på dom här finingarna då!


Stella på stranden i Ladispoli, hon älskar att bada och äta glass.
Tänk vilken ynnest att få semestra med sina kusiner, faster, farmor, farfar, övrig italiensk släkt och såklart sina föräldrar. Tänk att vara så älskad av alla man har runt omkring sig.
 

Ytterligare ett fantastiskt fint kort. Lilla Alessia som såklart också har flyttat in i mitt hjärta blir 3 månader i morgon. Längtar tills jag får hålla henne i min famn igen ❤❤❤


Stella fick som ni redan vet en plånbok laddad med några eurosedlar i av mig. Jag tyckte hon behövde lite egna fickpengar och köpa glass för ifall föräldrarna snålade och i går fick jag dom här bilderna.

k

Mycket gott att välja, vilken ska jag ta?
 

❤❤❤❤❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar