2 september 2016

BörjadeIDurOchSlutadeIMoll


I går var det ytterligare en fulltuppdag. Först lite handling åt min extremt glada mor sen direkt i väg till Spånga för att investera i ett par ordentliga arbetsskor.
Passade på att göra avtryck för inlägg också, något som jag borde gjort för hundra år sedan. Jag vill inte riskera att få någon hälseneinflammation igen.
Sen vidare på en liten shoppingtur. Stella ställer till med 2-årskalas i helgen och då vill man inte komma tomhänt.
Kvällen avslutades med att jag fick rycka in och passa Stella då Emilie och Jogge var tvungen att akut åka till veterinären med Carlos. Berättar mer om det vid ett senare tillfälle kanske.


Oskarp men så gullig bild på en utav dom finaste jag har



Affären som skor och inlägg inhandlades på heter Kolpa och ligger på Spånga torg. Det var så trevlig och kunnig personal och jag köpte mig ett par riktigt bra skor i världsklass. Jag har väl aldrig handlat så dyra skor men det är så viktigt med bra skor när man går mycket på dessa hårda golv. Hoppas nu bara att mina fötter och sexonhundrakronorsskorna kommer överens.
Var i alla fall helt slut när jag kom hem, somnade 21.00 och sov i nästan 12 timmar.


Skuttade hyfsat utvilad upp och påbörjade Operation Bullbak. Eftersom jag ogillar att bjuda på bullar med hår i så kom min operationsmössa väl till pass.


Garanterat hårfria



Den här docksängen gjorde min morfar till min mamma 1930. Den är alltså 86 år gammal. 
Mamma var två år när hon fick den. Nu är det Stellas tur att ta över den. 
Hon är inne i en riktigt dockperiod nu så jag tror hon kommer gilla en säng till sina dockor även fast den är antik men väl väldigt fin och välbevarad trots att vi har varit många som lekt med den.


 Katten och jag


Snart dags för tre nätters jobb, jag är laddad och nya skorna är nerpackade och väntar på att ta mig runt på lätta fötter på bästa jobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar