6 september 2016

MittHjärtaFyllerTvå


Idag är det en stor dag, våran älskade lilla glädjespridare Stella fyller 2 år. Kan inte riktigt förstå att hon redan är två hela år. Det har gått alldeles för fort men OJ vad jag gillar min mormorsroll.
Det har varit två fantastiskt roliga år och att få äran att vara mormor till detta underbara barn är absoluta det bästa jag vet. Hon är bara så fantastisk, sällan (aldrig!) sur eller ledsen utan bara glad, busig och ständigt med ett leende på läpparna. Och som hon pratar, herregud mormor ligger snart i lä.
Meningar som "Mojmoj är bäst" och "Mojmoj är min pompis" gör mig tårögd.
Idag ska jag hämta henne från förskolan, något som jag älskar att göra. Hon blir så glad och har bråttom hem till lilla Carlos.

Men innan dess så är det några timmar att slå ihjäl. Är efter helgens arbete långledig, känns väldigt bra. Var helt slut i går kväll och somnade tidigt. Fast skönt med vardagsrutiner igen. Rudolf började jobba i går efter 10 veckors ledighet. Tror han faktiskt också gillade det. 

Foten känns efter två veckors arbete hyfsad men har jag ont vid varje steg. Är väl bara att börja vänja sig med ständig smärta även fast det känns urtrist. Mina nya arbetsskor kändes bra. Första natten hade jag ont men sedan kändes det, hör och häpna, lite bättre när jag gick. Förhoppningsvis blir det bättre och bättre.

Den här veckan kommer jag vara mycket med Carlos på dagarna eftersom Jogge är i Gävle hela veckan och inte kan rasta honom på dagarna.
Ska bara röja lite här hemma och ta en tur till Willys innan jag åker och hämtar honom. Sen ska vi mysa.
 

Lånade den här pinfärska bilden från Emilies instagram. Idag skulle tydligen den nyinköpta mössan med till förskolan. Lilla sötnos vad jag älskar dig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar