1 september 2016

FullPatteVecka


Dags för lite uppdatering. Har inte haft varken tid eller ork med bloggen. Tog mer än jag anade på krafterna att börja jobba. Jag har varit (och är) helt slut i både kropp och knopp och har dessutom slarvat med sömnen på dagarna.  En vecka sen sist och denna vecka har jag mestadels ägnat mig att umgåtts med dom som jag älskar mest på denna jord. Tror ni vet vilka?
Hela helgen var jag med Carlos. Emilie och Jogge var på bröllop på Västkusten. Ett fantastiskt fint barfotabröllop på stranden. Solen sken och allt var bara så fint sa dom.
                                                             






















Stella var inackorderad hos farmor och farfar. I söndags längtade jag så mycket efter henne så jag föreslog en liten promenad tillsammans. Vi gick till en jättefin lekpark och sen fyndade Antonella en sulky på en intilliggande loppis.























På måndagen var det dags att fira Erika som fyllde ojämnt. Nästa år blir det jämnt....hihi! Hon önskade sig bl.a ett soffbord och Rudolf erbjöd sig att snida ihop ett i ek. Erika blev supernöjd och det passade bra in i hennes lilla fina hem.


Vi blev bjudna på en fantastiskt god hembakad citronpaj och kakor. Och som alltid höll Stella hov.
Åkte hem ganska tidigt eftersom jag skulle vidare till jobbet sedan.


I tisdags så var det hög tid att klippa håret på Stella. Det är väldigt lockigt och svårt att hålla fritt från tovor enligt föräldrarna. Jag ville förstås gärna vara med på denna premiärklippning.  Jag tror alla blev mer eller mindre förvånade när barnet i fråga satt som ett ljus i Emilies knä och lät Monica kamma och klippa obehindrat. Hon tog någon centimeter och jag tyckte håret blev om möjligt ännu mera lockigt efter det. Hoppas hon får behålla sina lockar när hon blir äldre, är så fint!






















I dag sov jag på tok för lite efter nattjobbet. Men Carlos var kissnödig och Jogge befann sig 20 mil norrut och hade därmed lite svårt att rasta killen. Efter en liten pinkrunda gick vi hem och jag försökte sova lite på soffan innan det var dags att åka och hämta Stella på förskolan.
Hon blev så himla glad när jag kom. Sprang med öppna armar emot mig och tjoade "MOJMOJ" sen rabblade hon något obegripligt, hämtade sin jacka och vinkade snabbt hej då till kompisarna och personalen.

Hemma lekte vi lite ute innan vi gick in. Stella lånade min Iphone och jag säger bara det...2 år knappt, låser upp telefonen, hittar kameran, vänder kameran och knäpper selfies. Obegripligt!

Snart dags att sova, i morgon är det ytterligare en fullspruttdag. Handla med eller åt mamma, sen iväg på lite shopping. Känner en som fyller 2 år nästa vecka men som ska ha kalas på lördag.
Fatta! 2 år?! Hur gick det till, tiden går för fort men fasen vad jag gillar den ålder hon är i nu. Så rolig! Som en papegoja, härmar allt. Och man får verkligen passa sig vad man säger.

 Ser att bilderna och texten inte är där jag vill att dom ska vara. Orkar inte trilskas mera nu, får helt enkelt vara så här fast det ser för taskigt ut.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar